Sv Katarina već godinama zbrinjava pacijente iz cijeloga svijeta. Osoblje naše bolnice  koordinira Vašu hospitalizaciju ili  pregled Vaše medicinske dokumentacije od strane naših liječnika. Naš tim odgovara  na financijska pitanja, pronalazi  smještaj, te organizira usluge prijevoda.

Zašto na liječenje  u Hrvatsku ?

Bolnica Sv. Katarina je centar izvrsnosti za suvremenu dijagnostiku, kirurgiju kralješnice s liječenjem boli (pain management) te sportsku medicinu. S tim u svezi, Specijalna bolnica Sv. Katarina razvija suradnju s vodećim europskim, američkim i izraelskim klinikama i stručnjacima, a za područje minimalno-invanzivne kirurgije kralježnice razvijena je suradnja sa stručnjacima iz SAD-a (Caroline’s Pain Institute) dok za ostala područja usko surađuje s Unfallkrankenhaus-Berlin i Regiomed Klinikum, vodećim njemačkim bolnicama. Djelatnici anesteziološkog tima aktivno surađuju s europskim (ESA; European Society of Anaesthesiology) i američkim (IARS; International Anesthesia Research Society) udruženjem anesteziologa. Suradna ustanova Specijalne bolnice Sv. Katarina za djelatnost radiologije je privatna austrijska dijagnostička klinika »Diagnostikum« (Beč, Graz), a bolnica Sv. Katarina jedina je ustanova u Hrvatskoj koja je uključena u program Europskog društva muskuloskeletne radiologije za standardizaciju i primjenu jedinstvenih protokola MR pregleda. Velike mogućnosti u razvoju svog zdravstvenog sustava prepoznalo je i jedno od vodećih afričkih sveučilišta: University of Botswana te je bolnicu Sveta Katarina odabralo kao instituciju u kojoj će se educirati njihovi stručnjaci. Specijalna bolnica Sv. Katarina konstantno razvija suradnju sa stručnjacima i znanstvenicima vodećih inozemnih neurokirurških  ortopedskih klinika što je garancija uvođenja najviših standarda i najnovijih metoda i protokola u neurokirurgiji i  ortopediji, posebice iz područja kao što je stanična, molekularna i regenerativna ortopedija te tkivni inženjering. Ističemo važnu znanstvenu suradnju s vodećom svjetskom ustanovom za napredna istraživanja u ortopediji (Center for Advanced Orthopaedic Studies) Sveučilišta Harvard u Bostonu.

Uz dogovaranje zdravstvenih usluga  za naše pacijente, također pružamo usluge:

  • Online i offline konzultacije
  • Organiziranje  plana posjeta i konzultiranje u vezi troškova
  • Pomoć pri smještaju i letovima
  • Pomoć pri dobivanju hrvatske vize ukoliko je potrebna
  • Usluge prijevoda
  • Transferi tijekom boravka
  • Pomoć kod međunarodnoga osiguranja

 U Specijalnoj bolnici Sv. Katarina, naš cilj je  dati najučinkovitije rješenje  za Vaše medicinske probleme.

U Sv. Katarini se liječe pacijenti iz  SAD-a, Kanade, Njemačke, Austrije, Skandinavskih zemalja, Ujedinjenoga kraljevstva, Slovenije, Češke, Slovačke, Bugarske, Iraka, Rumunjske,  Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne gore i mnogih drugih zemalja.