U bolnici se primjenjuju najnovije tehnologije i postupci liječenja u suradnji s vodećim europskim i američkim ustanovama i stručnjacima.

Specijalna bolnica Sv.Katarina okuplja eminentne hrvatske stručnjake s područja registriranih djelatnosti što je garancija pružanja vrhunske medicinske usluge svojim pacijentima.

Specifičnost Specijalne bolnice Sv. Katarina je u njezinom konceptu stručno-tehničke jedinstvenosti. Stručni timovi radiologije, ortopedije, kirurgije, anesteziologije, neurologije i fizijatrije multidisciplinarnim pristupom omogućuju na jednom mjestu vrhunsku dijagnostiku, najbolji terapijsko-operacijski postupak i individualno pripremljenu rehabilitaciju koristeći najsuvremeniju opremu i najnovije postupke liječenja.

Svakom pacijentu to je garancija za najbrži i najbezbolniji povratak u normalan život uz kvalitetno rješenje zdravstvenog problema.

Bolnica Sv. Katarina ima 6 specijalističko-konzilijarnih ambulanti, radiološku dijagnostiku, 5 operacijskih dvorana, jedinicu postoperacijskog nadzora s 4 kreveta, ortopedski odjel s 14 kreveta i dnevnu bolnicu za potrebe jednodnevne kirurgije s 5 kreveta.