• Nakon zahvata u bolnici Sv. Katarina, osjećam se odično, ne osjećam nikakve bolove i nadam se brzom oporavku, čak i bržem od onoga koji mi predviđaju. Naravno da mi je želja da se što prije vratim na led, to mi je kao sportašu najvažnije! Još uvijek nisam potpuno opušten, što je i logično nakon operacije kralježnice, no iznenadilo me koliko se dobro osjećam i da mogu hodati i sjediti. (9. ožujka 2014.)

  Mathieu Carle
  Mathieu Carle igrač KHL Medveščak
 • Vrhunski sport zahtjeva vrhunsku medicinsku skrb. Zato su osoblje i bolnica "Sveta Katarina" dio moje ekipe. Znam da sam tamo u rukama vrhunskih stručnjaka. (1. svibnja 2014.)

  Ivica Kostelić
  Ivica Kostelić nositelj 4 srebrne medalje sa Olimpijskih Igara u Torinu 2006...
 • Od trenutka kada sam shvatila da ću morati na operaciju, jedina mi je želja bila vratiti se svojim svakodnevnim aktivnostima što prije. Samim time, izvrstan lječnički tim Specijalne bolnice Sv. Katarina bio je logičan izbor. Operacija je prošla izvrsno, a posebno zahvaljujem docentu Damiru Hudetzu.

  Severina Vučković
  Severina Vučković pjevačica
 • Ozljeda koja me pratila posljednje tri godine bila je razlogom što sam često odlazila na magnetnu rezonancu i konzultacije s dr. Igorom Borićem u Sv. Katarinu. Stručno osoblje me svaki put srdačno dočekalo, pretrage su bile odrađene brzo i učinkovito, a liječnici strpljivi i temeljiti u pojašnjavanju dijagnoze. Iz Sv. Katarine sam uvijek odlazila ohrabrena i s pozitivnim utiscima. Rado je preporučujem prijateljima i znancima, znajući da će u Sv. Katarini naći sve što im je potrebno na jednom mjestu. (29. travnja 2014.)

  Blanka Vlašić
  Blanka Vlašić osvajačica zlatne medalje na Svjetskom atletskom prvenstvu u Osaki 2007...
 • Kao profesionalni sportaš koji se bavi tenisom, jako često se suočavam s ozljedama leđa, koljena, ramena i ostalih zglobova. Kod svih tih slučajeva iznimno je važno da se brzo i točno dijagnosticira baza problema kako bih se što prije mogao vratiti na teren. U tim trenucima smirujuće je znati da postoji stručan, ljubazan i povjerljiv tim na čelu s dr. Borićem koji će mi sigurno moći pomoći kao uvijek do sada.

  Ivo Karlović
  Ivo Karlović tenisač
 • Veselim se vidjeti vas sve ponovo. Moje iskustva u vašoj klinici bila su jako pozitivna. Svi su ljubazni, i osjećao sam se vrlo ugodno tamo. S poštovanjem. (19. travnja 2014.)

  Connie Wilson Sjedinjene Američke Države
 • Imamo potpuno povjerenje u stručnjake bolnice Sv. Katarina stoga je odabir bolnice Sv. Katarina za operaciju kraježnice Mathieu Carlea bio je slijedom toga prvi i jedini izbor kluba i igrača. (6. ožujka 2014.)

  Ranko Vučinić
  Ranko Vučinić glasnogovornik KHL Medveščak
 • Svakom čovjeku, posebice sportašu, nije lako za vrijeme ozljede, ali osoblje poliklinike Sv. Katarina i svojim znanjem i stručnošću a posebno uvijek dobrom radnom atmosferom učini to vrijeme ljepšim. Stoga hvala svim doktorima, fizioterapeutima, ali i svim ostalim zaposlenicima što nam pomažu da se vratim nakon ozljede još jači.Posebno hvala Dr. Damiru Hudetzu.

  Blaženko Lacković
  Blaženko Lacković rukometni reprezentativac
 • Dragi profesore Primorac, Hvala što ste podijelili s nama ovu dobru vijest. U ime Medicinskog Fakulteta Sveučilišta u Bocvani, želim čestitati osobno Vama i vašem timu zato što ste primjer u pružanju kvalitetne zdravstvene skrbi. Pozdrav. (28. travnja 2014.)

  Profesor Yohana JS Mashalla dr.med
  Profesor Yohana JS Mashalla dr.med dekan Medicinskog Fakulteta, Sveučilište u Bocvani
 • Velike pohvale i zahvale bolnici i poliklinici Sveta Katarina na njihovoj visoko profesionalnoj brizi, dijagnostici, usluzi i znanju. Kao rijetko gdje u svijetu, u Sv. Katarini imam sve na jednom mjestu, a doktori i fizioterapeuti su jako profesionalni, bez imalo sumnje sam svaki put siguran da će dijagnosticirati pravi izvor ozljede i pomoći mi da to izliječim, na najbrži mogući način. Posebno hvala doc.dr. Boriću i prof.dr. Draganu Primorcu na uvijek velikoj pomoći i brizi, a i fizioterapeutima u Poliklinici koji su uvijek na usluzi. Siguran sam da ću s njima imati dugu suradnju, sa što je moguće manje ozljeda.  (28. listopad 2014.)

  Marin Čilić
  Marin Čilić tenisač, pobjednik US Open 2014
 • Bila nam je želja pod jednim krovom obuhvatiti medicinsku skrb o hrvatskim reprezentativcima i zato mi je drago što smo pronašli partnera koji, poput nas, teži biti najbolji u onome čime se bavi. Kao što naši nogometaši postižu svjetske rezultate, bolnica Sveta Katarina u kratkom je roku postala centar izvrsnosti za sportsku medicinu. Kao bivši igrač, znam koliko je zdravlje i vrhunska medicinska skrb važna svakom nogometašu i ne sumnjam da ovim ugovorom jamčimo našim igračima najbolju moguću uslugu u tom kontekstu. (23. travnja 2014.)

  Davor Šuker
  Davor Šuker predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza
 • Prije desetak dana primili ste našeg člana na radiološki pregled. Naš Marko bio je oduševljen s vašim cjelokupnim pristupom da smo vas već pohvalili u najslušanioj emisiji Radio Rijeka. Posebna zahvala primarijusu Boriću. Pozdrav svima i ostanite i dalje svijetli primjer hrvatskog zdravstva! (28. travnja 2014.)

  Gimnastički klub Rijeka
  Gimnastički klub Rijeka
 • Hvala Vam na izvrsnoj skrbi tijekom mojeg boravka u Specijalnoj bolnici Sveta Katarina. Vrlo sam impresioniran stručnošću doktora i osoblja, kao i sa samim izgledom bolnice . Biakuplastika diska prošla je vrlo dobro, a ja sam se u potpunosti oporavio u manje od dva dana. (8. travanj 2014.)

  Donald Ward Ireland
 • Osim što obožavam dr. Hudeca zaljubila sam se u cijelu posadu tj. tim sestara i lječnika u Sv. Katarini u Zaboku, a i ovdje u Trpinjskoj!

  Vera Zima
  Vera Zima glumica