Izbornik
Centri izvrsnosti -> Medicinsko - biokemijski laboratorij -> Specijalistički medicinsko-biokemijski laboratorij

Specijalistički medicinsko-biokemijski laboratorij

Laboratorijska medicina je vrlo važna u medicinskim istraživanjima, inovacije novih uređaja i metoda mjerenja, identificiranje i provođenje daljnjih analiza na novim biomarkerima zdravlja i bolesti i osiguravanje testiranja provedenog u kliničkim ispitivanjima zadovoljava najviše standarde.

U našem specijalističkom medicinsko-biokemijskom laboratoriju možete obaviti rutinske hematološke pretrage poput kompletne krvne slike (KKS) i sedimentacije eritrocita (SE). Međutim, uz to možete obaviti i vrlo velik broj različitih općih biokemijskih pretraga. Dostupne su i specijalne pretrage (hormoni, tumorski biljezi, specijalni proteini, vitamini i minerali, biljezi koštane pregradnje). Možete obaviti i imunološke (različita antitijela u autoimunim bolestima, velik broj alergena) te opće koagulacijske pretrage i serološke pretrage. Također, dostupni su i testovi na Covid -19 infekcije i to: PCR test, Brzi antigen, serološko testiranje i test za određivanje stanične imunosti.

Medicinsko – biokemijski laboratorij
Vrhunska usluga

Posebnost našeg laboratorija je što se kompletna krvna slika, osim na hematološkom brojaču, također analizira i pod mikroskopom.

  • INDIVIDUALNI PRISTUP
  • BEZ ČEKANJA
  • VIŠE OD 150 PRETRAGA
  • NAJMODERNIJA OPREMA
  • STRUČNI TIM

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića
Dogovorite pregled