Izbornik
Tim stručnjaka -> Ana Medić Flajšman, dr. med.

Ana Medić Flajšman, dr. med.

specijalist dermatologije i venerologije

Rođena je u Zagrebu, diplomirala na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2014. godine. Kao studentica sudjelovala je u projektima iz kojih su proizašli znanstveni radovi od kojih joj jedan donosi i Dekanovu nagradu. Nakon stečenog zvanja doktorice medicine stažirala je u Klinici za psihijatriju Vrapče te potom svoju karijeru započinje u Domu zdravlja Zagrebačke županije u ordinacijama obiteljske medicine I pedijatrije u Zaprešiću.

Nakon dvije i pol godine intenzivnog rada s pacijentima u primarnoj zdravstvenoj zaštiti odlučuje se za specijalizaciju iz dermatologije i venerologije, koju započinje 2018. godine te ju obavlja u Klinici za kožne i spolne bolesti KBC Zagreb. Tijekom specijalizacije je završila stručni postdiplomski studij iz dermatovenerologije na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Od početka specijalizacije je članica Europske akademije za dermatologiju I venerologiju te je sudjelovala na brojnim međunarodnim i nacionalnim kongresima. Specijalistički ispit polaže u lipnju 2022.godine, nakon čega iskustvo stječe predanim radom na Odjelu dermatovenerologije u Općoj bolnici “dr. Ivo Pedišić” Sisak i u privatnoj poliklinici.

Redovito sudjeluje na tečajevima trajne edukacije. 2019.godine završava Internacionalni tečaj iz dermoskopije na Medicinskom fakultetu u Grazu te 2023. godine Masterclass tečaj iz dermoskopije u Rimu kod vodećih svjetskih dermoskopičara za koje dobiva i diplome.

Uže područje interesa joj je dermoskopija, dermatološka onkologija, dermatološka kirurgija i kozmetologija. Uz svakodnevni rad, vrijeme posvećuje daljnjem usavršavanju iz područja estetske medicine te je vješta u aplikaciji Botulinum toxina, hijaluronskih filera u usne te ostalih injekcijskih tretmana koji su popularni u estetskoj medicini ,kao što je Profhilo, u svrhu poboljšanja zdravlja kože s naglaskom na što prirodniji izgled. Od injekcijskih tretmana vješta je i u uklanjanju kapilara i proširenih vena na nogama sklerozacijom. Još tijekom specijalizacije pokazuje interes u liječenju spolno prenosivih bolesti te je tijekom specijalističkog rada u privatnoj praksi sudjelovala u Ambulanti za spolno zdravlje u interdisciplinarnom timu i stekla iskustvo u dijagnostici i liječenju spolno prenosivih bolesti.

2023. godine izabrana je za “Najdoktora” te se prema glasovima pacijenata nalazi na popisu najboljih dermatologa u Hrvatskoj.

Novosti

Blogovi

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba