Izbornik
Tim stručnjaka -> Valentina Uroić, dipl.ing.nutr.

Valentina Uroić, dipl.ing.nutr.

Priključuje se timu Specijalne bolnice Sv. Katarina u ožujku 2019. Također, zaposlena je kao dijetetičar u Kliničkom bolničkom centru Zagreb u Službi za prehranu i dijetetiku. Diplomirala je na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. zaposlena je kao dijetetičar u Kliničkom bolničkom centru Zagreb u Službi za prehranu i dijetetiku. Od 2015. Godine stručni je suradnik na Katedri za prehranu i analitičke tehnike na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu.

Koautorica nekoliko publikacija, 4 poglavlja u udžbenicima iz područja nefrologije i dijabetologije te obrazovnih brošura na temu dijetoterapije i pravilne prehrane. Održala je više od 30 predavanja na znanstvenim skupovima i tečajevima trajnog usavršavanja. Član je radne skupine za zdravlje i kvalitetu života za izradu Nacionalne razvojne strategije do 2030. godine Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Završila je nekoliko stručnih edukacija iz područja prehrane te sigurnost i kvalitete hrane. Od 2018. godine tajnica je Hrvatskog društva nutricionista i dijetetičara.

Član je Hrvatskog društva za kvalitetu, Hrvatskog društva za Aterosklerozu, Udruge za pomoć obiteljima sa fenilketonurijom Hrvatske te Society for the Study of Inborn Errors of Metabolism (SSIEM). Područje interesa uključuje dijetoterapiju.

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba
Dogovorite pregled