Izbornik
Tim stručnjaka -> Doc. dr. sc. Iva Bačak Kocman, dr. med., specijalist anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja, uži specijalist intenzivne medicine

Doc. dr. sc. Iva Bačak Kocman, dr. med., specijalist anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja, uži specijalist intenzivne medicine

Diplomirala je 1998. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Specijalizaciju iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja završila je u Općoj bolnici Varaždin. 2004. godine položila je specijalistički ispit te potom nastavlja rad u Općoj bolnici Varaždin kao specijalist anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja.

Od 2010. godine radila je na Klinici za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje KBC Zagreb. Poslijediplomski doktorski studij Biomedicina i zdravstvo upisala je 2010. godine i završila tri godine studija. 2019. godine je obranila doktorsku disertaciju pod navedenim naslovom.

Nakon odrađenog specijalističkog staža iz uže specijalnosti iz intenzivne medicine 2015. godine stekla je uvjete za stjecanje naziva specijalist uže specijalnosti anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja – intenzivne medicine. 2016. godine stječe naziv primarijus.

Uže područje interesa je regionalna anestezija. Kao transplantacijski anesteziolog posebno se bavi anestezijom i primjenom imunosupresivne terapije u bolesnika s transplantiranim organima.

Autorica je i koautorica više stručnih i znanstvenih radova u međunarodno indeksiranim znanstvenim časopisima te je aktivno sudjelovala na brojnim domaćim i inozemnim kongresima i stručnim skupovima. Članica je raznih društava (HDAIL - Hrvatsko društvo za anesteziologiju i intenzivno liječenje; ESA - European Society of Anesthesiology; ESRA - European Society of Regional Anesthesia; HDRAA - Hrvatsko društvo za regionalnu anesteziju i analgeziju); HDTM - Hrvatsko društvo za transplantacijsku medicinu).

Novosti

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba