Izbornik
Tim stručnjaka -> Doc.dr.sc. Željko Jeleč, specijalist ortopedije, subspecijalist traumatologije lokomotornog sustava

Doc.dr.sc. Željko Jeleč, specijalist ortopedije, subspecijalist traumatologije lokomotornog sustava

Doc.dr.sc. Jeleč je ortoped sa bogatim iskustvom iz područja endoprotetike kuka i koljena, artroskopskih operacija koljena kao i operacijskog i konzervativnog liječenja brojnih bolesti iz područja opće ortopedije.

Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirao je 1999. godine a specijalizaciju iz ortopedije završio je 2008. godine na Klinici za ortopediju KBC Zagreb. Tijekom specijalizacije završio je tečaj muskuloskeletnog ultrazvuka, stručni poslijediplomski studij iz ortopedije te je na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu obranio magistarski rad na temu „Promjena omjera respiracijskih plinova u djece i adolescenata”. Osim na Klinici za ortopediju Šalata, dio specijalizacije provodi i na Klinici za traumatologiju te Odjelu za vaskularnu kirurgiju Kliničke bolnice Merkur. Nakon završetka specijalizacije radio je na Odjelu za ortopediju Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak, gdje je u razdoblju od srpnja 2012. do kraja 2015. godine obnašao dužnost voditelja odjela. 2011. godine na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu obranio je doktorsku disertaciju na temu „Učinak flavonoida na osteoporozu prouzročenu retinoičnom kiselinom u štakora”. Tijekom rada na Odjelu za ortopediju OB Sisak redovito je pohađao brojne specijalizirane tečaje i seminare iz područje endoprotetike te artroskopske kirurgije.

Autor je nekoliko stručnih i znanstvenih radova te autor ili koautor brojnih kongresnih (usmenih ili poster) priopćenja.

Doc.dr.sc. Jeleč je tijekom nekoliko natjecateljskih sezona od strane Hrvatskog nogometnog saveza bio licencirani liječnik NK Croatia Sesvete (1. i 2. HNL).

Uže područje interesa dr.sc. Jeleča su endoprotetika, artroskopija te sportska traumatologija. Član je Hrvatskog ortopedskog društva, Hrvatskog udruženja ortopeda i traumatologa te Hrvatskog društva za sportsku traumatologiju i artroskopiju.

Specijalnoj Bolnici Sv. Katarina priključuju se u travnju 2016.

Najdoktor recenzije pogledajte na: Doc. dr. sc. Željko Jeleč

Naši liječnici i iskustva pacijenata

Pročitajte njihova stvarna i inspirativna iskustva!

Testimonial - Marta Pranjić
Marta Pranjić
Hrvatska

Imala sam sportsku ozljedu puknuća prednjeg križnog ligamenta te sam sada, nakon operacije, puno bolje. Nakon mjesec dana hodam bez štaka i ortoze, već savijam nogu u koljenu. Oporavak ide u najboljem mogućem smjeru. I nadam se da ću ponovno zaigrati košarku koju toliko volim. Željela bih pohvaliti osoblje na odjelu koji su me pripremali za operaciju. Za vrijeme operacije su majku obavještavali o tijeku operacije. Prepoznali su njenu zabrinutost i strah i bili uz nju. Stručnost, ljudskost, pažnju doc. Željka Jeleča ne možemo opisati. Nakon operacije je ponovno i ponovno objašnjavao i odgovarao na sva naša pitanja, a ono najvažnije znao je sve o mojoj velikoj ljubavi – košarci. Ponašao se prema meni očinski što mi je puno značilo. Drugi dan nakon operacije već sam hodala uz pomoć dvije štake i ortoze i predivnog, strpljivog fizioterapeuta Renata.

Rehabilitaciju sam počela četiri dana nakon operacije u Zagrebu. Fizioterapeut Filip radi individualno i individualizirano sa mnom. Moji roditelji i cijeli tim bolnice Sv. Katarina daju mi podršku i pomoć.

Jedno veliko HVALA cijelom osoblju bolnice Sv. Katarina za svu pažnju, skrb, srdačnost, brigu, stručnost, ljudskost koju ste nam pružili i koju nam pružate. Da moram ponovno na operaciju, svakako bih išla opet kod doc. Jeleča u bolnicu Sv. Katarina.

Kod pacijentice je rađena rekonstrukcija prednje ukrižene sveze, a zahvat je izveo doc. dr. sc. Željko Jeleč, specijalist ortopedije, subspecijalist traumatologije lokomotornog sustava.

Više

Novosti

Blogovi

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića
Dogovorite pregled