Izbornik
Tim stručnjaka -> Dr. Aleksandra Roglić, specijalist radiologije

Dr. Aleksandra Roglić, specijalist radiologije

Dr. Aleksandra Roglić godine završava Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu te nakon diplome i položenog stručnog ispita odlazi na usavršavanje u USA.

Na „The Scripps Research Institute“, Odjelu za imonologiju u La Jolli, Kalifornija, radi kao znanstveni suradnik na samostalnom projektu kloniranja i karakterizacije novog staničnog receptora na membrani leukocita. Na „La Jolla Institute for Allergy and Immunology“, La Jolla, Kalifornija, radi kao znanstveni suradnik na projektu proučavanja mehanizma prijenosa signala u T limfocitima i stječe Postoctoral Training certifikat.

Tijekom boravka u USA polaže nostrifikacijski ispit te stječe Educational Commission for Foreign Medical Graduates (ECFMG) certifikat.

Nakon povratka u Hrvatsku zapošljava se na KBC Zagreb gdje odrađuje specijalizaciju iz radiologije te 2003. godine dobiva licencu specijalista radiologije, a 2013. polaže subspecijalistički ispit iz neuroradiologije.

Autor je i koautor nekoliko stručnih i znanstvenih radova iz područja molekularne biologije te neuroradiologije te sudionik i predavač na kongresima iz područja neuroradiologije na skupovima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Zaposlena je na Kliničkom zavoda za dijagnostičku i intervencijsku radiologiju KBC Zagreb, a od listopada 2017. postaje vanjski suradnik Specijalne bolnice Sv. Katarina.

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba
Dogovorite pregled