Izbornik
Tim stručnjaka -> Borut Dobričić, dr. med., specijalist opće kirurgije, ortopedije i traumatologije

Borut Dobričić, dr. med., specijalist opće kirurgije, ortopedije i traumatologije

Dr. Dobričić rođen je 1978. godine u Bjelovaru. Pohađao je osnovnu školu u Zagrebu, a dio osnovne i srednje škole u Heilbronnu, Njemačka. Opću gimnaziju završio je u Puli. Na Medicinskom Fakultetu u Zagrebu diplomirao je 2005. godine. Položio je bazični AO tečaj 2011. godine. Specijalizaciju iz opće kirurgije završava 2012. godine u KB Dubrava, Zagreb, polaganjem specijalističkog ispita. Tada polaže i AO tečaj gornjih ekstremiteta. Imenovan je stalnim sudskim vještakom iz područja opće kirurgije i traumatologije 2013. godine. 2015. godine prolazi kroz edukaciju iz artroskopije ramena, u Arthrolab u Munchenu. Subspecijalizaciju iz traumatologije završava 2016. godine u Klinici za ortopediju Lovran.

Od 2016. godina, od kada nosi titulu specijalista opće kirurgije, ortopedije i traumatologije, radi na zavodu za traumatologiju i ortopediju Kliničke bolnice Dubrava. Kroz edukaciju iz kirurgije ramena u  Ortopedskoj Klinici Valdoltra prolazi u 2016. godini, a iste godine prolazi i kroz edukaciju iz protetike ramena u OB Izola u Sloveniji. 2017. polaže  napredni tečaj artroskopije ramena Ortopedskoj Klinici  Valdoltra. Od 2009. godine vodi  terapiju kroničnih rana i defekata kože i potkožja negativnim tlakom (VAC).

Dr. Dobričić Izvodi najkompleksnije traumatološke zahvate cijelog lokomotornog sustava i rješava komplikacije u traumatologiji, što uključuje nesrasle prijelome, infekcije kostiju i kronične rane.

Voditelj je specijalizirane ambulante za bolesti ramenog zgloba u KB Dubrava te  izvodi minimalno invazivne artroskopske zahvate na ramenu, ali i protetiku ramena te revizijsku protetiku ramena.

Sudionik je mnogih domaćih i inozemnih medicinskih kongresa. U srpnju 2020. priključuje se timu Specijalne bolnice Sv. Katarina.

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba
Dogovorite pregled