Izbornik
Tim stručnjaka -> Dr. sc. Ivan Katalinić, dr. med. dent.

Dr. sc. Ivan Katalinić, dr. med. dent.

Dr. sc. Ivan Katalinić, dr. med.dent. završio je Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu 2011. godine. Za vrijeme studija bio je demonstrator na Zavodu za endodonciju i restorativnu stomatologiju te volonter na Zavodu za oralnu kirurgiju. Dobitnik je Rektorove nagrade u akademskoj godini 2009./10. za najbolji studentski znanstveni rad iz polja endodoncije.

Poslijediplomski doktorski studij dentalne medicine u Zagrebu upisao je 2013. godine, pod mentorstvom prof. dr. sc. Ivice Anića (diodni laseri u endodonciji). Autor je i koautor više stručnih članaka i znanstvenih radova objavljenih u stranim i domaćim stručnim časopisima. Redovito se educira o najnovijim stomatološkim trendovima u zemlji i inozemstvu.

Član je Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM), Hrvatskog endodontskog društva (HED) I International Alignment Sciences Academy (IAS Academy, London, UK).

Certificirani je edukator za diodne lasere i strojne endodontske sustave („Dentsply Sirona Academy“). Također je “IAS Academy” certificirani partner i regionalni edukator/mentor u polju uporabe clear alignera i orto-restorativnih principa za opće stomatologe. 2021. godine dodijeljena mu je titula „Clinical Advisor“ za Straumann ClearCorrect sustav, a iste godine postaje i gostujući profesor iz polja restaurativne stomatologije na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu te asistent na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Osijeku.

Nekoliko godina za redom nosi priznanje za izvrsnost nezavisnog hrvatskog portala “Najdoktor” – najbolji doktor po izboru pacijenata. U svakodnevnom radu poseban naglasak stavlja na minimalno invazivnu estetsku stomatologiju („ABB – Align, Bleach, Bond“ koncept), endodonciju i protetiku.

Najdoktor recenzije pogledajte na: Ivan Katalinić, dr. med. dent.

Naši liječnici i iskustva pacijenata

Pročitajte njihova stvarna i inspirativna iskustva!

Testimonial - Milica Tomašić
Milica Tomašić
Rekonstrukcija osmijeha metal keramičkim zubnim mostom

Mogu reći da sam oduševljena svojim iskustvom u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina. Moje stomatološke probleme riješili su vrhunski stručnjaci dr. Smojver i dr. Katalinić, koji su se s velikom pažnjom posvetili liječenju i kirurškim zahvatima. Njihova stručnost i briga učinili su da se osjećam potpuno sigurno i u najboljim rukama. Dr. Plišić je potom preuzela protetičke zahvate i sa svojom izuzetnom vještinom i toplim pristupom, osigurala da rezultat bude odličan. Od trenutka kada sam kročila u bolnicu, svaki član osoblja, od medicinskih sestara do zaposlenika na prijemu, bio je nevjerojatno ljubazan i profesionalan. Toplo preporučujem Sv. Katarinu svima koji traže vrhunsku skrb uz izuzetno ugodno i pozitivno iskustvo. Zaista sam zahvalna na pažnji i brizi koju su mi pružili te na izvrsnom rezultatu mog liječenja.

Kod pacijentice je rađeno skidanje dotrajalog zubnog mosta, endodonska liječenja i čišćenja, postavljanje privremenog zubnog mosta te postavljanje trajnog metal keramičkog zubnog mosta, a zahvate su izveli Majda Plišić, univ. mag. dent. med., specijalist stomatološke protetike;  dr. sc. Ivan Katalinić, dr., med. dent. i dr. sc. Igor Smojver, dr. med. dent., specijalist oralne kirurgije.

Na fotografiji s Majdom Plišić, univ. mag. dent. med., specijalist stomatološke protetike, dr. sc. Igorom Smojverom, dr. med. dent., specijalist oralne kirurgije i Marinom Prekaj, dentalnom asistenticom.

Više
Testimonial - Mirjana Jovanović
Mirjana Jovanović
Rekonstrukcija osmijeha metal keramičkim zubnim mostom

„Želim podijeliti svoje izuzetno zadovoljstvo dentalnim uslugama koje sam napravila u Sv. Katarina Dental Centru. Od samog početka, imala sam kompletnu podršku medicinskog osoblja i liječnika. Proces je bio pažljivo objašnjen, a osjećala sam se sigurno i opušteno tijekom cijelog postupka. Posebno bih istaknula stručnost i predanost stomatologa koji su radili na mom slučaju. Njihovo znanje i iskustvo jasno se odrazilo u kvaliteti rada. Postavljanje novih zubi prošlo je glatko, bezbolno i brzo. Nakon završetka postupka, bila sam oduševljena rezultatima. Novi zubi izgledaju prirodno i savršeno se uklapaju u moj osmijeh. Osim toga, tijekom cijelog procesa, osjećala sam se informirano, što mi je dodatno olakšalo cijelu situaciju. Zahvaljujem se dentalnom timu Sv. Katarine od srca, a posebno bih se zahvalila dr. Majdi Plišić koja mi je sve svaki put sve detaljno objasnila i vodila brigu da sve bude kako treba.“

Kod pacijentice je rađeno skidanje dotrajalog zubnog mosta, liječenje zubi, kiretaža zbog postojećih dubokih parodontnih džepova te postavljanje trajnog metal keramičkog zubnog mosta, a zahvate su izveli Majda Plišić, univ. mag. dent. med., specijalist stomatološke protetike;  dr. sc. Ivan Katalinić, dr., med. dent. i dr. sc. Igor Smojver, dr. med. dent., specijalist oralne kirurgije.

Na fotografiji s Majdom Plišić, univ. mag. dent. med., specijalist stomatološke protetike.

Više
Iskustvo Lucije (Lu) Jakelić i savjeti dr.sc. Ivana Katalinića, dr.med.dent.
Stomatološka protetika u funkciji nadomjestka izgubljenih zuba
Prozirni aparatići i minimalno invazivna stomatologija
Izbjeljivanje zubi sigurnom i efikasnom metodom

Novosti

Blogovi

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba