Izbornik
Tim stručnjaka -> Dr. sc. Ivan Katalinić, dr. med. dent.

Dr. sc. Ivan Katalinić, dr. med. dent.

Dr. sc. Ivan Katalinić, dr. med.dent. završio je Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu 2011. godine. Za vrijeme studija bio je demonstrator na Zavodu za endodonciju i restorativnu stomatologiju te volonter na Zavodu za oralnu kirurgiju. Dobitnik je Rektorove nagrade u akademskoj godini 2009./10. za najbolji studentski znanstveni rad iz polja endodoncije.

Poslijediplomski doktorski studij dentalne medicine u Zagrebu upisao je 2013. godine, pod mentorstvom prof. dr. sc. Ivice Anića (diodni laseri u endodonciji). Autor je i koautor više stručnih članaka i znanstvenih radova objavljenih u stranim i domaćim stručnim časopisima. Redovito se educira o najnovijim stomatološkim trendovima u zemlji i inozemstvu.

Član je Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM), Hrvatskog endodontskog društva (HED) I International Alignment Sciences Academy (IAS Academy, London, UK).

Certificirani je edukator za diodne lasere i strojne endodontske sustave („Dentsply Sirona Academy“). Također je “IAS Academy” certificirani partner i regionalni edukator/mentor u polju uporabe clear alignera i orto-restorativnih principa za opće stomatologe. 2021. godine dodijeljena mu je titula „Clinical Advisor“ za Straumann ClearCorrect sustav, a iste godine postaje i gostujući profesor iz polja restaurativne stomatologije na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu te asistent na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Osijeku.

Nekoliko godina za redom nosi priznanje za izvrsnost nezavisnog hrvatskog portala “Najdoktor” – najbolji doktor po izboru pacijenata. U svakodnevnom radu poseban naglasak stavlja na minimalno invazivnu estetsku stomatologiju („ABB – Align, Bleach, Bond“ koncept), endodonciju i protetiku.

Najdoktor recenzije pogledajte na: Ivan Katalinić, dr. med. dent.

Naši liječnici i iskustva pacijenata

Pročitajte njihova stvarna i inspirativna iskustva!

Iskustvo Lucije (Lu) Jakelić i savjeti dr.sc. Ivana Katalinića, dr.med.dent.
Stomatološka protetika u funkciji nadomjestka izgubljenih zuba
Prozirni aparatići i minimalno invazivna stomatologija
Izbjeljivanje zubi sigurnom i efikasnom metodom

Novosti

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba