Izbornik
Tim stručnjaka -> Marta Bulum, dr. med., specijalist radiologije

Marta Bulum, dr. med., specijalist radiologije

Marta Bulum, dr. med., specijalist radiologije pridružuje se Centru za radiologiju i dijagnostiku Specijalne bolnice Sv. Katarina 2022. godine.

Dr. Marta Bulum rođena je u Požegi gdje je završila osnovnu školu i prirodoslovno - matematičku gimnaziju. 2006. godine upisala je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Nakon završenog studija medicine i pripravničkog staža, radila je kraće vrijeme kao liječnik obiteljske medicine u Požegi, a potom započinje specijalizaciju iz kliničke radiologije u Općoj bolnici Požega.

Specijalističko usavršavanje obavljala je u Općoj bolnici Požega te u Kliničkoj bolnici Dubrava pod mentorstvom prof. dr. sc. Borisa Brkljačića. Od 2019. godine stalno je zaposlena u Kliničkoj bolnici Dubrava. Tijekom specijalističkog usavršavanja primjenjivala je sve radiološke metode oslikavanja s posebnim osvrtom na ultrazvuk.

Početkom 2020. godine uspješno je položila specijalistički ispit te nastavlja raditi u Kliničkoj bolnici Dubrava kao specijalist kliničke radiologije s naglaskom na radiologiju glave i vrata.

Od 2021. godine suradnik je u nastavi Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Aktivno je sudjelovala na više radioloških kongresa. Od 2014. godine članica je Europskog društva radiologa.

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba