Izbornik
Tim stručnjaka -> Dr. sc. Darija Granec, spec. fizikalne medicine i rehabilitacije

Dr. sc. Darija Granec, spec. fizikalne medicine i rehabilitacije

Nakon diplome 2004. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, 2006.godine započela je specijalizaciju iz fizikalne medicine i rehabilitacije tijekom koje je završila stručni poslijediplomski studij. 2009. godine upisala je Poslijediplomski znanstveni studij na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a doktorirala 2019.

2004. godine počela je raditi kao liječnik pripravnik u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice na Odjelu za internu medicinu i kardiološku rehabilitaciju te na Odjelu za ortopedsku rehabilitaciju čemu se profesionalno osobito posvećuje nakon završene specijalizacije iz fizikalne medicine i rehabilitacije 2010. godine.

Završila je međunarodni tečaj muskuloskeletnog ultrazvuka, a nekoliko puta je sudjelovala kao instruktor bazičnog međunarodnog tečaja muskuloskeletnog ultrazvuka. Kao autor brojnih stručnih prezentacija sudjelovala je na više međunarodnih i domaćih kongresa, a objavila je i nekoliko znastvenih radova dostupnih u međunarodnim bazama podataka (CC, SCI, IM). 2012. godine izabrana je u naslovno zvanje asistenta u grani fizikalne medicine i rehabilitacije Medicinskog fakulteta J. J. Strossmayer Sveučilišta u Osijeku.

Liječnica je Ženske nogometne reprezentacije od 2012. godine.

Članica je Hrvatske liječničke komore i Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog društva za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu, Hrvatskog vertebrološkog društva te Hrvatskog reumatološkog društva.

Blogovi

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba