Izbornik
Tim stručnjaka -> Dr.sc. Tihomir Grgić

Dr.sc. Tihomir Grgić

spec. opće i digestivne kirurgije

Specijalnoj bolnici Sv. Katarina priključuje se u ožujku 2019., kao voditelj Centra za minimalnu invanzivnu kirurgiju. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2000. godine a specijalizaciju iz opće kirurgije završio je 2007. godine u Kliničkoj bolnici Sestre Milosrdnice. Potom radi kao specijalist opće kirurgije u Općoj županijskoj bolnici Vukovar, te se dodatno educira iz područja minimalno invazivne kirurgije u liječenju preponskih i ventralnih kila te u laparoskopskoj kirurgiji debelog crijeva kao i u području barijatrijske kirurgije. Tijekom jednomjesečnog boravka u Tel Avivu, Rabin Medical Center stječe dodatna znanja iz navedenih područja kirurgije. 2011. godine prelazi u Opću županijsku bolnicu i bolnicu hrvatskih vetrana u Zaboku.

Subspecijalizaciju iz abdominalne kirurgije završava 2015. godine u Kliničkoj bolnici Sestre Milosrdnice, potom je doktorirao na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2016. godine s temom: “Učinak pentadekapeptida BPC 157 na cijeljenje kolovezikalne fistule u štakora”. Dodatnu edukaciju iz primjene lasera u proktologiji stječe u edukacijskom centru Biolitec u Wittenu, Njemačka.

Autor je i koautor nekoliko stručnih i znanstvenih radova te autor i koautor te sudionik na brojnim domaćim i inozemnim kongresima. Član Upravnog odbora Hrvatskog društva za endoskopsku kirurgiju bio je do 2018., a od 2018. je član Upravnog odbora Hrvatskog društva za jednodnevnu kirurgiju.Također, član je Hrvatskog liječničkog zbora, te Hrvatske liječničke komore kao i Europskog udruženja endoskopske kirurgije (EAES). Uže područje interesa dr. Grgića je minimalno invazivna kirurgija preponske i ventralne kile, te onkološka i laparoskopska kirurgija debelog crijeva, kao i minimalno invazivna kirurgija u proktologiji.

Naši liječnici i iskustva pacijenata

Pročitajte njihova stvarna i inspirativna iskustva!

Minimalno invazivno kirurško liječenje hemoroidalne bolesti laserom
Abdominalna kirurgija u Sv. Katarini - hernija (kila)

Novosti

Blogovi

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba