Izbornik

Dr. Trpimir Vrdoljak, specijalist ortopedije

Trpimir Vrdoljak 1998. Završava medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu te nakon odrađenog pripravničkog staža radi do 2007. kao liječnik u Sportskoj Ambulanti Zagrebačkog Sportskog Saveza.

Specijalizaciju iz Ortopedije završava 2012 u Kliničkoj Bolnici „Sveti Duh“ u Zagrebu.

Tijekom svog specijalističkog usavršavanja je kao stipendist EFORT-a boravio u Švicarskoj. Konstantno, tijekom spezijalizacije i kasnije kao specijalist polaznik je tečajeva najviše kategorije radi usavršavanja operativnih tehnika i znanja.

Između 2005 i 2014 – predavač je na Nogometnoj Akademiji Hrvatskog Nogometnog Saveza iz kolegija Funkcionalna anatomija i ozljede lokomotornog sustava.

Tijekom liječničke karijere surađuje sa vrhunskim sportašima u smislu prevencije te liječenja akutnih i kroničnih ozljeda. Liječnik je atletske reprezentacije, liječnik muške i ženske odbojkaške reprezentacije. Godine 2012 i 2013 je osobni liječnik Marcosa Baghdatisa na ATP touru te brojnih drugih profesionalnih i amaterskih sportaša.

Primarni centar interesa su operativno (artroskopske operacije kuka,ramena i koljena) i konzervativno liječenje akutnih i kroničnih ozljeda lokomotornog sustava te ugradnja unutarnjih proteza kuka, ramena i koljena. U Hrvatskoj je među prvima počinje primjenu PRP terapije u svrhu liječenja akutnih i kroničnih ozljeda mišića i zglobova.

Specijalnoj Bolnici Sv. Katarina priključuju se u travnju 2016.

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića
Dogovorite pregled