Izbornik
Tim stručnjaka -> Majda Plišić, univ. mag. dent. med.

Majda Plišić, univ. mag. dent. med.

specijalist stomatološke protetike

Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2010. godine, a nakon godinu dana pripravničkog staža, tijekom kojeg je i volontirala u privatnoj ordinaciji, stječe odobrenje za samostalan rad. Tijekom 12 godina radnog staža radila je u nekoliko većih privatnih ordinacija i poliklinika u Zagrebu, a zadnjih 8 godina se bavi isključivo stomatološkom protetikom, tj. velikim funkcijskim implanto-protetskim rehabilitacijama i estetskim minimalno-invazivnim protetskim rješenjima.

Specijalističko usavršavanje iz stomatološke protetike započinje 2018. godine i završava polaganjem specijalističkog ispita 2021. godine. Poslijediplomski specijalistički studij Dentalna implantologija upisuje 2019. godine, a završava ga 2023. g. obranom rada pod nazivom „Utjecaj položaja implantata na stabilnost periimplantatnih tkiva i estetiku konačnog protetskog rada – prikaz slučaja“ čime stječe akademski naziv sveučilišna magistra dentalne medicine.

Tijekom rada kontinuirano se educirala na više domaćih i stranih, većinom radnih tečajeva od kojih se najviše ističe Master Program estetske i funkcionalne rehabilitacije (Fradeani Education, ACE institute, Italija). Pohađala je i radne tečajeve Model Management u Zagrebu, 3D dijagnostike u organizaciji Nordic Institute of Dental Education te tečajeve uporabe lasera u stomatologiji u organizaciji World Clinical Laser Instituta.

Članica je Hrvatske komore dentalne medicine (HKDM) i Hrvatskog društva za stomatološku protetiku (HDSP).

Zadnjih 5 godina dobiva i priznanje „Najdoktor“ – najbolji doktor po izboru pacijenata.

U svom je radu vrlo pedantna i strpljiva, a svakom pacijentu pristupa individualno s ciljem pronalaženja optimalnog funkcijskog i estetskog rješenja.

Naši liječnici i iskustva pacijenata

Pročitajte njihova stvarna i inspirativna iskustva!

Testimonial - Mirjana Jovanović
Mirjana Jovanović
Rekonstrukcija osmijeha metal keramičkim zubnim mostom

„Želim podijeliti svoje izuzetno zadovoljstvo dentalnim uslugama koje sam napravila u Sv. Katarina Dental Centru. Od samog početka, imala sam kompletnu podršku medicinskog osoblja i liječnika. Proces je bio pažljivo objašnjen, a osjećala sam se sigurno i opušteno tijekom cijelog postupka. Posebno bih istaknula stručnost i predanost stomatologa koji su radili na mom slučaju. Njihovo znanje i iskustvo jasno se odrazilo u kvaliteti rada. Postavljanje novih zubi prošlo je glatko, bezbolno i brzo. Nakon završetka postupka, bila sam oduševljena rezultatima. Novi zubi izgledaju prirodno i savršeno se uklapaju u moj osmijeh. Osim toga, tijekom cijelog procesa, osjećala sam se informirano, što mi je dodatno olakšalo cijelu situaciju. Zahvaljujem se dentalnom timu Sv. Katarine od srca, a posebno bih se zahvalila dr. Majdi Plišić koja mi je sve svaki put sve detaljno objasnila i vodila brigu da sve bude kako treba.“

Kod pacijentice je rađeno skidanje dotrajalog zubnog mosta, liječenje zubi, kiretaža zbog postojećih dubokih parodontnih džepova te postavljanje trajnog metal keramičkog zubnog mosta, a zahvate su izveli Majda Plišić, univ. mag. dent. med., specijalist stomatološke protetike;  dr. sc. Ivan Katalinić, dr., med. dent. i dr. sc. Igor Smojver, dr. med. dent., specijalist oralne kirurgije.

Na fotografiji s Majdom Plišić, univ. mag. dent. med., specijalist stomatološke protetike.

Više

Novosti

Blogovi

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba