Izbornik
Tim stručnjaka -> Prim. Ivica Mamić, dr. med.

Prim. Ivica Mamić, dr. med.

specijalist ginekologije i opstetricije, subspecijalist ginekološke onkologije

Ivica Mamić diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1999. godine. Nakon uspješno položenog stručnog ispita i rada u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, 2002. godine započinje specijalizaciju iz ginekologije i porodništva. Specijalistički ispit uspješno je položio 2007. godine. Nakon kraćeg staža u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, krajem 2008. godine zapošljava se u Klinici za tumore na Odjelu za ginekološku onkologiju, gdje i danas radi.

2015. godine položio je ispit iz uže specijalizacije iz ginekološke onkologije i od tada radi kao subspecijalist iz ginekološke onkologije.

2017. godine stekao je titulu primarijusa.

Prim. Ivica Mamić obavlja ginekološke preglede, preglede ultrazvukom s color dopplerom, sve male ginekološke zahvate i operacije kao što su biopsije, polipektomije vrata maternice, kiretaže te histeroskopske kirurške intervencije. Osim toga, izvršava sve veće, velike i radikalne ginekološke zahvate, kao što su konizacije i LLETZ vrata maternice, sve vrste minimalno invazivnih laparoskopskih ginekoloških zahvata, laparotomija s ekstirpacijom maternice i miomektomija. Iako mu to nije uža specijalizacija, bavi se i opstetričkim pregledima i operacijama, ultrazvučnim praćenjem trudnoće, aktivnim vođenjem poroda i carskim rezom.

Autor je i koautor više znanstveno-stručnih radova objavljenih u domaćim i međunarodnim znanstvenim časopisima.

Pobornik je zdravog načina života, veselje mu čini boravak u prirodi i bavljenje sportskim aktivnostima, posebice biciklizmom.

Novosti

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba