Izbornik
Tim stručnjaka -> Snježana Komadina, dr.med.

Snježana Komadina, dr.med.

specijalist dermatologije i venerologije

Medicinski fakultet završila je 1993. s diplomskim radom iz područja dermatologije.

Nakon odrađenog obaveznog staža, dijelom u KBC Rijeka, dijelom u DZ Otočac te položenog državnog ispita 2.5.1995. godine u Zagrebu, kao liječnik radila je po ambulantama hitne medicinske pomoći – na otocima Rabu, Krku i Lošinju te u Ogulinu, ukupno sedam i pol godina. Radeći na projektu vezanom za branitelje oboljele od PTSP-a usvaja znanja psihoterapije, individualne i grupne te grupne psihoanalize.

2003. godine započinje sa specijalizacijom iz dermatologije i venerologije, dodatno šireći svoja znanja na edukacijama i kongresima u i izvan Hrvatske na područjima dermatoskopije pigmentnih lezija i njihovog uklanjanja, praćenja pacijenata s uklonjenim lezijama, kirurškog uklanjanja karcinoma kože, rješavanja akni i ostalih kožnih alergijskih stanja, raznih autoimunih bolesti, kroničnih i akutnih stanja kod djece i odraslih. Tijekom specijalizacije je liječila kožne bolesti te bolesti koje spadaju u domenu spolno prenosivih bolesti.

Nakon položenog specijalističkog ispita, 29.2.2008. godine, vraća se u Lječilište Veli Lošinj. U godinama koje su uslijedile, dr. Komadina je sama radila kompletnu dermatološku problematiku otoka Lošinja, Cresa i obližnjih otoka. S obzirom na višestruko povećanje obujma posla tijekom ljetnih mjeseci, dr. Komadina je morala pokazati i visoku dozu samostalnosti i organiziranosti u svom poslu, uz neupitnu stručnost. 

2013. godine počinje raditi u Thalassotherapiji Crikvenica. Uslijedio je rad u nekoliko privatnih poliklinika u Rijeci, koji se kasnije nastavio u Zagrebu, u poliklinici Gemini Plus (3 godine) i poliklinici LabPlus (4 godine) do dolaska u Specijalnu bolnicu Sv. Katarina.

Dr. Snježana Komadina u svom radu vješto i kvalitetno uklanja madeže, melanome, karcinome kože te provodi ostale korektivne kirurške zahvate. Odlične rezultate postiže i u estetskoj medicini i aplikaciji dermalnih filera, botoxa, uljepšavanja matičnim stanicama – PRP, mezoterapiji, tretmanima kod gubitka kose, kao i kod drugih estetskih metoda koje su trenutno popularne u području estetske medicine u svijetu.

Uz svakodnevni rad, posebnu pažnju posvećuje svom usavršavanju iz svih segmenata dermatologije i venerologije, s posebnim naglaskom na praćenje trendova iz estetske medicine. Njezina komunikativnost omogućava joj laku uspostavu veze s djecom koju često liječi od raznih oblika alergijskih bolesti, psorijaze i psorijatičnog artritisa.

Dr. Snježana Komadina 8 godina zaredom proglašena je Najdoktoricom po izboru pacijenata na portalu najdoktor.com iz područja dermatovenerologije.

Naši liječnici i iskustva pacijenata

Pročitajte njihova stvarna i inspirativna iskustva!

Centar za dermatologiju Sv. Katarine

Novosti

Blogovi

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba