Izbornik

Dr. Iva Milivojević priključuje se timu Specijalne bolnice Sv. Katarina 2018.g

Naša nova stručnjakinja.

Diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2007. g. Pripravnički staž odradila je u Psihijatrijskoj bolnici Ugljan nakon čega se zapošljava u Općoj bolnici Zadar. Započinje specijalizaciju iz fizikalne medicine rehabilitacije  2010. g. Od 2012. g. zaposlena je u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice gdje radi kao specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije nakon položenog stručnog ispita 2014. g. 


Upisuje doktorski poslijediplomski studij iz područja Biomedicne i zdravstva na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2012. g. i u tijeku je izrada doktorske disertacije s temom autonomne disfunkcije u oboljelih od multiple skleroze. Završila je edukaciju iz izokinetičko-biomehaničke dijagnostike i rehabilitacije u Cybex centru u Zagrebu 2015. g. čime se od tada aktivno bavi u svojoj matičnoj ustanovi. Trenutno je u programu stručnog usavršavanja iz elektromioneurografije u Klinici za neurologiju KBC-a Zagreb.


Autor je više znanstvenih i stručnih radova te aktivno sudjeluje na domaćim i međunarodnim kongresima. Područja njenog  stručnog interesa su rehabilitacija bolesnika s bolestima kralježnice i neurološkim bolestima.

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba
Dogovorite pregled