Izbornik

Dr. sc. Igor Smojver, dr. med. dent. za tportal govori o zubnim implantatima

Dr. sc. Igor Smojver, dr. med. dent. U intervjuu za tportal.hr govori o zubnim implantatima i koracima prema trajnom osmijehu.

Dr. Igor Smojver je stručnjak za implantologiju koji u svom svakodnevnom radu poseban naglasak stavlja na mikrokirurške operativne tehnike, zahvate na mekim tkivima, implanto-protetske rehabilitacije u estetskoj zoni, navođenu implantologiju i liječenje periimplantitisa. Dr. Smojver je također i Key Opinion Leader (KOL) za Straumann brand, a više o važnosti ove titule pročitajte u intervjuu za tportal.

„Tržište je preplavljeno raznim implantatima upitne kvalitete, ali i cijene. Kod odabira implantata bitno je nekoliko faktora o kojima u konačnici ovisi i cijena. Najbitnije stavke su: brend implantata (bitna je znanstvena dokumentiranost proizvoda gdje pratimo neke sustave i više od 20 godina i tako kroz literaturu znamo kako se ti implantati „ponašaju“, tj. koje su im dobre i loše strane); implantolog (važno je tko vam ugrađuje implantat, bitno je izabrati iskusnog specijalistu certificiranog za odabrani sustav).; materijali za definitivni protetski rad na implantatima (oni najbolji su ujedno i skuplji) .“, naglasio je dr. sc. Igor Smojver, dr. med. dent.

Cijeli intervju pročitajte na tportal.hr

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba