Izbornik

Specijalna bolnica SV. Katarina finalist najveće europske poslovne nagrade

Specijalna bolnica za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sveta Katarina iz Zagreba, europski centar izvrsnosti, odabrana je kao jedan od finalista “European Business Award” za izvrsnost, inovaciju i etiku u poslovanju. Nagradu i njezin proces izbora finalista te odabira pobjednika prate i podržavaju poslovni lideri, akademska zajednica, političari i druge javne osobe širom Europe, a ove godine u natjecanju je sudjelovalo više od 33.000 kompanija iz 34 države.

Specijalna bolnica Sv. Katarina ovime je ušla u 110 finalista, izabranih između 33,000 poslovnih subjekata koliko ih je bilo uključeno u ovo prestižno natjecanje. Hrvatska bolnica je kao finalist nagrade izabrana od strane nezavisnih sudaca nagrade, na osnovu svojih temeljnih vrijednosti u inovaciji, etičnosti i poslovnom uspjehu.
 
Bolnica Sv. Katarina finalist je u kategoriji „The Award for Customer Focus“ zahvaljujući svojim poslovnim uspjesima prilikom kojih su upravo pacijenti i briga za njih u samoj srži poslovanja.
 
 
Link: direktno.hr
 
Link: vecernji.hr
 
Link: hina.hr
 
Link: jutarnji.hr
 
Link: totalinfo.hr 
 
PDF: Privredni vjesnik
 
Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba