Izbornik

"Zdravlje je emotivna priča", gđa. Jadranka Primorac, članica Uprave Sv. Katarine u intervju za "Brand kulturu"

Zdravlje je emotivna priča, a za dobro pozicioniranje branda izuzetno je važna otvorenost, jer biti kontinuirano otvoren i transparentan u komunikaciji čini brand empatičnim, humanim i u konačnici odgovorinim. Dakle, ključan čimbenik je kroz komunikaciju stvoriti povjerenje, a da bi u tome bili uspješni nužna je sustavna edukacija osoblja kako bi svi u sustavu što bolje razumjeli potrebe današnjeg pacijenata."

"U tom smislu svaki naš zaposlenik osjeća pripadnost i potpuno je svjestan i zna što naš  Brand predstavlja, te kako ga pravilno komunicirati i zastupati, a to je rekla bih ključno u dugoročnoj strategiji izgradnje Branda. Međutim, sve je to moguće jedino kad vam je ključni kriterij inovativnost i  izvrsnost u pružanju medicinskih usluga, znanje, suradnja sa najboljima te primjena najnovijih medicinskih postupaka i znanstvenih dostignuća. Nama u Sv. Katarini, zadovoljan pacijent je jedino mjerilo i  pokazatelj uspješnosti te u konačnici pokazatelj snage našeg Branda."

"Mi smo  Brand, prisutan na tržištu kratko, tek šest godina i mogu reći da uz  mnogo energije i velikom vjerom u ono što radimo do sad smo  realizirali sve ono što smo zamislili, ali  tu još ima puno toga za napraviti da bi bilo onako kako želimo i kako mislimo da treba biti i kako će tek biti. Znači, za nas,  uopće nema dileme da ćemo napraviti  veliku bolnicu i da ćemo biti lideri u ovom dijelu Europe, a samim time da ćemo stvoriti snažan i prepoznatljiv međunarodni Brand. Dakle, mi znamo točno kuda idemo a to je ključno kad govorimo o povratu na uloženo u Brand. Danas su tržišna pravila oštra, imate konkurenciju, imate nelojalnu konkurenciju u vidu "besplatnog" javnog zdravstva, puno sličnih usluga, zasićene pacijente, pa imate stalno upitnike  kako da onda svoju uslugu  napravite prepoznatljivom? Kako pacijenta uvjeriti da baš izabere vašu Bolnicu? Odgovor  se  krije u  sustavnoj inovativnost i kvaliteti usluge koju pružate. Mi smo definitivno  drugačiji od drugih jer koncept koji provodi naša bolnica je jedinstven i još uvijek ne postoji na ovom području, ali i sire."


Cijeli intervju pročitajte na:

PDF članak

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba