Izbornik

Naš izv. prof. dr. sc. Dinko Vidović sudjelovao na World Surgery Tour Festivalu (WST)

World Surgery Tour Festival (WST) održao se od 26. do 27. veljače 2024. u Kölnu, Njemačka

Naš izv. prof. dr. sc. Dinko Vidović, prim, dr. med., specijalist opće kirurgije, ortopedije i traumatologije sudjelovao je na World Surgery Tour Festivalu (WST) u Kölnu održanom od 26. do 27. veljače 2024. Riječ je o četverodnevnom hibridnom edukativnom događaju za ortopedske kirurge s bogatim programom edukacija. Događaj je okupio ortopede i traumatologe iz cijeloga svijeta, kao i predstavnike medicinskih kompanija, udruženja, specijalizante, zdravstvene djelatnike i cijenjene međunarodne predavače.

Svaki dan ovogodišnjeg događaja bio je posvećen jednoj specijalnosti: Recon, Sport, Trauma i Kralježnica. Bila je to izvrsna prilika za okupljanje i razmjenu znanja i iskustava, gdje su svi prisutni imali priliku učiti jedni od drugih, umrežiti se s kolegama te steći uvid u najnovija dostignuća u edukaciji.

U okviru Recon dana tijekom navedenog događaja, izv. prof. dr. sc. Dinko Vidović imao je čast moderirati diskusiju te operaciju pod nazivom „Tips & tricks u revizijskoj endoprotezi kuka“. Također, osvojio je prvo mjesto na natjecanju „My Most Challenging Case“ u organizaciji švicarske fondacije AO i WST, pri konkurenciji od 61 ortopeda i traumatologa iz cijeloga svijeta.

Čestitamo našem izv. prof. dr. sc. Dinku Vidoviću na ovom velikom ostvarenju! 😊


Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba