Izbornik

Naš liječnik je organizirao međunarodni tečaj primarne i revizijske endoprotetike koljena

Naš izv. prof. dr. sc. Dinko Vidović organizirao je međunarodni tečaj primarne i revizijske endoprotetike koljena u Zagrebu.

U Zagrebu je od 17. - 19.svibnja održan Međunarodni tečaj primarne i revizijske endoprotetike koljena kojeg je organizirao naš izv. prof. dr. sc. Dinko Vidović, prim, dr. med., specijalist opće kirurgije, ortopedije i traumatologije u suradnji s poznatim svjetskim stručnjakom iz protetike koljena prof. Heiko Graichenom iz Njemačke. Sudjelovalo je 30 polaznika iz cijele Europe.

Izv. prof. dr. sc. Dinko Vidović je vrhunski stručnjak te član mnogih stručnih društva u području ortopedije i traumatologije poput EFORT (Europska federacija nacionalnih udruženja ortopeda i traumatologa), ESSKA (Europsko udruženje za sportsku traumatologiju, kirurgiju koljena i artroskopiju), AO Trauma Europe te Hrvatskog traumatološkog društva (HTD) čiji je od 2020. godine prvi dopredsjednik. Također, u Hrvatskoj vodi AO Recon vodeću međunarodnu organizaciju za edukaciju endoprotetike kuka i koljena. Liječnik je košarkaškog kluba Cedevita.

Područja njegovog rada su sportska traumatologija i pacijenti s problematikom koljena, kuka i ramena.

Međunarodni tečaj primarne i revizijske endoprotetike koljena.jpeg
Praktični dio tečaja
Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba