Izbornik

Novi centar izvrsnosti - Plastična, rekonstrukcijska i estetska kirurgija

U Sv. Katarini pokrenut je novi Centar izvrsnosti za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju.

U Sv. Katarini pokrenuli smo novi Centar izvrsnosti za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju, a u sklopu kojeg provodimo najmodernije i najkvalitetnije zahvate iz navedenih područja, kao što su: blefaroplastika – estetska operacija kapaka, rinoplastika – operacija nosa, operacije otvorene rinoplastike, septoplastika – operacija nosne pregrade, otoplastika – korekcija uške, facelifting i lifting vrata, korekcije čela, kirurgija brade i korektivna kirurgija čeljusti, lipofiling lica, korekcije ožiljaka, dermoabrazija, odstranjivanje kožnih tumora te drugih kožnih promjena itd.

Plastična i rekonstruktivna kirurgija prvenstveno se izvodi u svrhu poboljšanja funkcija, tj. ispravljanja, minimiziranja i otklanjanja deformacija i abnormalnih struktura lica uzrokovanih različitim faktorima, no ujedno se pokušava postići i što bolji i normalniji izgled. Estetska kirurgija, s druge strane, služi za preoblikovanje normalne, prirodne strukture lica putem raznih, manjih i većih, estetskih zahvata, a u svrhu poboljšanja fizičkog izgleda s kojim pacijent nije zadovoljan. Time se postiže psihološko zadovoljstvo pacijenta određenim aspektom njegovog vanjskog izgleda te povećava njegovo samopouzdanje.

Pročitajte više o novom Centru i svim uslugama koje u sklopu njega nudimo.

Centrom ordinira prof. dr. sc. Vedran Uglešić, specijalist maksilofacijalne kirurgije, subspecijalist plastične i rekonstruktivne kirurgije glave i vrata, koji poseban interes ima za estetsku i rekonstrukcijsku kirurgiju glave i vrata, deformitete kostiju lica te tumorsku kirurgiju glave i vrata.

Prof. dr. sc. Vedran Uglešić hrvatski je član AO fondacije, Švicarska. Održao je brojna predavanja na stručnim poslijediplomskim i doktorskim studijima te kongresima maksilofacijalne kirurgije, plastične kirurgije i otorinolaringologije u Hrvatskoj. Od 1998. do 2018. godine održao je 25 pozvanih predavanja izvan Hrvatske. Od 28.08.2021. njegovi radovi imali su 4131 čitatelja te 547 nezavisnih citata.

Već i mala promjena fizičkog izgleda može donijeti veliku razliku! Stoga, obratite se s povjerenjem u naš Centar za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju i osjećajte se sjajno u svojoj koži.

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba