Izbornik

Specijalna bolnica Sveta Katarina postala je službena bolnica Hrvatskog nogometnog saveza

Ugovor o suradnji i partnerstvu potpisali su Davor Šuker i Dragan Primorac.

Ugovor o suradnji i partnerstvu između Hrvatskog nogometnog saveza i Specijalne bolnice za ortopediju, kirurgiju, neurologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sveta Katarina potpisali su prošle srijede u Zaboku Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza te Dragan Primorac, predsjednik Upravnog vijeća bolnice.

"Ovo je space shuttle u vašoj branši i drago mi je da možemo biti na zajedničkom brodu" – rekao je Davor Šuker nakon potpisivanja ugovora. Primorac je rekao kako je bolnica nastavna baza Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku i Kinezilološkog fakulteta u Zagrebu, te da surađuje s vodećim europskim i američkim klinikama.

Sveta Katarina nositeljica je i nagrade The Leading Hospitals of the World. Nagrada je to koja se dodjeljuje bolnicama za njihovu izvrsnost u raznim područjima rada. Šuker je uručio i donatorski ček od 25.000 kuna Draganu Primorcu, predsjedniku Hrvatske humanitarne udruge CRO UNUM za humanitarnu akciju Srcem za djecu nakon čega su se uputili u obilazak bolnice koja je u kratkom vremenu postala europski centar izvrsnosti i središnje mjesto za liječenje hrvatskih sportaša poput Janice i Ivice Kostelića, Ivana Balića, Mirka Filipovića, Blanke Vlašić, Ivice Olića, ali i drugih poznatih osoba iz javnog života poput Tonija Cetinskog, Halida Bešlića, Severine i dr.HNS - Link
 
Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba
Dogovorite pregled