Izbornik

Predstavljamo doc. dr. sc. Mislava Rakića

Doc. dr. sc. Mislav Rakić pridružuje se timu Specijalne Bolnice Sv. Katarina 2022. godine

Doc. dr. sc. Mislav Rakić, dr. med., specijalist opće kirurgije i subspecijalist abdominalne i onkološke kirurgije završio je Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu 2003. godine. Na istom fakultetu završio je poslijediplomski Doktorski studij te je 2019. godine stekao akademski stupanj doktor medicinskih znanosti. Od 2006. godine radi u Hrvatskom nogometnom savezu kao liječnik u 21 nogometnoj reprezentaciji tijekom čega je i završio UEFA-in FDEP (football doctor education programme).

U više navrata boravio je u prestižnim inozemnim centrima (Cleveland Clinic - Abu Dhabi, VMA Sofija, IRCAD Strasbourg) na stručnom poslijediplomskom usavršavanju iz minimalno invazivne hepatobilijarne kirurgije.

Autor je većeg broja znanstvenih i stručnih radova u međunarodno citiranim časopisima te poglavlja u Sveučilišnim udžbenicima i stručnim monografijama. Recenzent je za više prestižnih inozemnih i domaćih časopisa. Pozvani je predavač i suorganizator većeg broja domaćih i međunarodnih stručnih skupova.

Tijekom dosadašnjeg kirurškog rada izveo je više od 4000 abdominalnih operacija, od hernioplastika, laparoskopskih kolecistektomija, proktoloških procedura do onkoloških kolorektalnih i hepatobilijarnih operacija.

Više pročitajte na: Doc. dr. sc. Mislav Rakić, dr. med., specijalist opće kirurgije i subspecijalist abdominalne i onkološke kirurgije

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba