Izbornik

Predstavljamo Stjepana Čotu, dr. med., specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije

Stjepan Čota, dr. med. pridružuje se timu Centra za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sv. Katarine 2022. godine.

Rođen je u Đakovu gdje i završava svoje srednjoškolsko obrazovanje, a potom 2009. upisuje Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu koji završava u roku. Pripravnički staž obavlja u KBC-u Sestre milosrdnice te potom kraće vrijeme radi kao liječnik obiteljske medicine na području Đakova. Specijalizaciju iz fizikalne medicine i rehabilitacije za Kliniku za dječje bolesti Zagreb započinje početkom 2017., a svoj specijalistički staž obavlja u KBC-u Zagreb. Tijekom specijalističkog usavršavanja pohađa tečajeve usavršavanja iz muskulo-skeletnog ultrazvuka te fizijatrijske problematike dječje dobi.

Autor je više znanstvenih radova iz područja fizikalne medicine i rehabilitacije i reumatologije. Član je Hrvatske liječničke Komore te Hrvatskog društva za fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu pri Hrvatskom liječnikom zboru.

U Sv. Katarini dr. Čota radi kao dječji fizijatar, a njegovo uže područje interesa je: ortopedsko-traumatološka rehabilitacija djece, sindromi prenaprezanja dječje dobi, skolioze/kifoze te rehabilitacija reumatoloških bolesti u djece. Pregledava djecu od 5 i više godina.

Više pročitajte na: Stjepan Čota, dr. med., specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba