Izbornik

Specijalna bolnica Sv. Katarina postala službena bolnica Hrvatskog teniskog saveza

Potpisan je ugovor o suradnji s Hrvatskim teniskim savezom

Danas je u prostorijama Specijalne bolnice Sv. Katarina potpisan ugovor o suradnji Hrvatskog teniskog saveza i Specijalne bolnice Sv. Katarina. Ovim je Specijalna bolnica Sv. Katarina postala službena bolnica Saveza. Specijalna bolnica Sv. Katarina, i Hrvatski teniski savez godinama, a bolnica skrbi o najizvrsnijim hrvatskim tenisačima. Ugovor su potpisali doc.dr. Igor Borić, ravnatelj Specijalne bolnice Sv. Katarina te g. Marin Galić, izvršni direktor Hrvatskog teniskog saveza.

Tiskovnoj konferenciji nazočili su prof.dr. Dragan Primorac, predsjednik Upravnog vijeća Specijalne bolnice Sv. Katarine, tenisači g. Marin Čilić, g. Mate Pavić i tenisačica gđa. Ana Konjuh.

Izjave:
Doc.dr. Igor Borić, ravnatelj Specijalne bolnice Sv. Katarina, naglasio je višegodišnju uspješnu suradnju između Hrvatskog teniskog saveza i Specijalne bolnice Sv. Katarina.

Gosp. Marin Čilić se zahvalio na potpori i suradnji sa Specijalnom bolnicom Sv. Katarina koja je uvijek bila iznimna. Pohvalio je vrhunske stručnjake bolnice kao i njihova iznimna postignuća u liječenju čemu je i sam svjedočio.

Prof.dr. Dragan Primorac je istaknuo golemu ulogu Specijalne bolnice Sv. Katarina u pružanju zdravstvene skrbi vodećim hrvatskim sportašima. Isto tako je istaknuo da će bolnica nastaviti s uvođenjem inovativnih dijagnostičkih i terapeutskih postupaka sukladno načelima personalizirane medicine kako bi hrvatski sportaši i dalje imali najbolju moguću zdravstvenu skrb.

Gđa Ana Konjuh je pohvalila mogućnost cjelokupne usluge na jednom mjestu koju joj pruža Specijalna bolnica Sv. Katarina. Istaknula je da joj takav koncept daje sigurnost jer zna da je u pravim rukama.

Gosp. Marin Galić, izvršni direktor Hrvatskog teniskog saveza istaknuo je da Specijalna bolnica Sv. Katarina prepoznata u svijetu kao vrhunska zdravstvena organizacija te da vrhunski hrvatski tenisači osjećaju sigurnijim kad iza njih stoji jedna takva institucija.

T-Portal

Dalmacijadanas.hr

Nacional.hr

Zagorje International

HINA

HTS.hr

HRT Sport

Zagorje.com

Večernji list - PDF

Jutarnji list - PDF

Sportske novosti - PDF

Zagorje International - PDF

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba