Izbornik

Snježana Komadina, dr. med. na 12. Hrvatskom kongresu estetske medicine (CEMS)

Naša Snježana Komadina, dr. med., specijalist dermatologije i venerologije sudjelovala je na 12. Hrvatskom kongresu estetske medicine (12. CEMS - Croatian Esthetic Medicine Symposiuma) u Opatiji kojeg organizira HDEM-HLZ – Hrvatsko društvo za estetsku medicinu Hrvatskog liječničkog zbora.

Riječ je o dvanaestom izdanju prvog i najznačajnijeg znanstvenog kongresa estetske medicine u Hrvatskoj, ali i regiji. Na kongresu su bili zastupljeni svi segmenti estetske medicine kroz razne sekcije sa specifičnim temama i live prezentacijama poznatih svjetskih stručnjaka iz područja estetske medicine i kirurgije.

Glavne teme kongresa bile su primjena biostimulatora te svih kolagen stimulatora i suplementa, što je trenutno veliki trend u svijetu, kao i prirodni i mladenački izgled bez velike volumizacije lica. Tako je tijekom trodnevnog kongresa sudionicima omogućeno usavršavanje postojećeg i stjecanje novog znanja te upoznavanje s najnovijim dostignućima, tehnologijama, proizvodima i tretmanima u navedenim područjima estetske medicine.


Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba