Izbornik

Sudjelovanje izv. prof. dr. sc. Dinka Vidovića na simpoziju iz područja kirurgije koljena

Simpozij „Central and Eastern Europe (CEE) Experts Meeting – Knee Surgery“ održao se 14. ožujka 2024. u Lodzu u Poljskoj.

Naš izv. prof. dr. sc. Dinko Vidović, prim, dr. med., specijalist opće kirurgije, ortopedije i traumatologije sudjelovao je 14. ožujka 2024. godine kao pozvani predavač na simpoziju Central and Eastern Europe (CEE) Experts Meeting – Knee Surgery u poljskom gradu Lodzu. Događaj je okupio stručnjake - kirurge iz cijele CEE regije s ciljem razmjene znanja, iskustava i najboljih praksi u području kirurgije koljena.

Zajedno s tamošnjim europskim i britanskim kolegama razgovarali su o izazovima i dinamici njihovog svakodnevnog posla, a imali su priliku i steći uvid u najnovija znanstvena saznanja i tehnološke inovacije u endoprotetici koljena te podijeliti osobna iskustva i vizije budućnosti ove profesije.

U okviru bogatog i ispunjenog programa naš izv. prof. dr. sc. Dinko Vidović imao je čast održati tri predavanja i to:Što trebamo znati za budućnost?; Revizijska endoproteza koljena – druga vrsta discipline“ te „Jedan slučaj – višestruke komplikacije“. Osim toga, moderirao je panel raspravu o sadašnjosti i budućnosti kirurgije koljena.

Ponosni smo na aktivno sudjelovanje naših liječnika na međunarodnim kongresima, simpozijima i tečajevima.


Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba