Izbornik

Tim Centar za ortopediju i sportsku medicinu postao je bogatiji za novog člana

Dr. Tadija Petrović specijalist je ortopedije i traumatologije mišićno-koštanog sustava. Područje interesa su svi veliki zglobovi (rame, lakat, kuk, koljeno i gležanj), s posebnim naglaskom na gornje ekstremitete. Usavršio se u liječenju sportskih ozljeda, ugradnji endoproteza i liječenju prijeloma navedenih zglobova. Predavač je Sveučilišta Libertas u Zagrebu na predmetu Ortopedija i traumatologija.

Objavio je više znanstvenih radova u domaćim i međunarodnim znanstvenim časopisima. Recezent je u nekima od najutjecajnijih ortopedskih časopisa: JSES (Journal of Shoulder and Elbow Surgery), BMC Musculoskeletal Disorders i AOTS (Archives of Orthopaedic and Trauma Surgery). Pred obranom je doktorske disertacije iz područja uzgoja autologne hrskavice u perfuzijskom bioreaktoru. Kao pozvani predavač odradio je više predavanja na domaćim i međunarodnim kongresima. Na najuglednijem europskom kongresu EFORT 2018. u Barceloni sudobitnik je nagrade za najbolji znanstveni rad.

Od 2010. liječnik je košarkaškog kluba Cibona-Zagreb, hrvačke i boksačke reprezentacije gdje je imao priliku raditi s nekim od naših najuspješnijih sportaša.

Više pročitajte na linku: Tadija Petrović, dr. med. specijalist ortopedije i traumatologije

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba