Izbornik

Danas u Dubrovniku svečanim otvorenjem je započeo s radom jedan od najznačajnijih svjetskih znanstvenih skupova iz područja biomedicine u 2017.g. - 10th ISABS Conference Organizatori skupa su

Danas je počela s radom «The Tenth ISABS Conference on Forensic and Anthropologic Genetics and Mayo Clinic Lectures in Individualized Medicine”, jedan je od najznačajnijih svjetskih znanstvenih događaja iz područja biomedicine tijekom 2017. godine, a u cijelosti je posvećen trendovima koji će u cijelosti promijeniti medicinu kakvu danas poznajemo. Skup se organizira u suradnji s vodećom američkom zdravstvenom institucijom: Mayo Clinic, te Specijanom bolnicom Sv. Katarina, George Washinigton University, Penn State University, University of New Haven, Unfallkrankenhaus-Berlin, Regiomed Hospitals, i nizom hrvatskih zdravstvenih i znanstvenih institucija. Posebno bitnim držimo što kongres 2017. organiziramo u partnerstvu najznačajnije svjetske forenzičke institucije American Academy of Forensic Sciences.

Pokrovitelj događaja je Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti.Događaju su nazočili predsjednica RH gospođa Kolinda Grabar Kitarović, predsjednik Vrhovnog suda Republike Hrvatske Branko Hrvatin te ministri u Vladi RH prof.dr. Milan Kujundžić, prof.dr. Blaženka Divjak i Garry Cappelli.

Dragan Primorac u Dubrovnik dovodi troje nobelovaca - članak PDF

Nature

Anthropology news

Globaleventslist

Dulist

Hrt vijesti

Portal Oko

Total Croatia News

Dalmacija danas

Hrvatska liječnička komora

Jutarnji list - Članak PDF

Slobodna dalmacija - Članak PDF

Glas slavonije - Članak PDF

Večerni list - Članak PDF

Liječničke novine - Članak PDF

Poslovni dnevnik - Članak PDF

Oslobođenje

Večernji list

Glas Slavonije

Glas grada

Universitas - PDF članak

CROATIA Inflight Magazine - PDF članak

Pharmbiz - PDF članak

Liječničke novine - PDF članak


Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba