Izbornik
Centri izvrsnosti -> Dermatologija -> Dermatologija

Dermatologija

Dermatologija je grana medicine koja uključuje istraživanje, dijagnostiku te liječenje kože i svih stanja vezanih uz kožu. S obzirom na to da je koža naš najveći, a ujedno i najvidljiviji organ, njena zaštita od ozljeda, infekcija i vanjskih utjecaja izuzetno je važna. Koža je senzorni organ, služi kao zaštita od mikroorganizama, regulira tjelesnu temperaturu, ima aktivnu ulogu u imunološkom sustavu te štiti od bolesti.

Pregled dermatologa obavlja liječnik specijalist dermatologije i venerologije, a preporučuje ga se napraviti kod postojećih stanja ili pojave novih promjena na koži, vlasištu, noktima ili vidljivim sluznicama.

Liječnik specijalist dermatologije i venerologije od pacijenta će uzeti anamnezu i sve potrebne informacije o kožnim i drugim tegobama te napraviti pregled i svu potrebnu dijagnostiku, nakon čega će se provesti adekvatno liječenje.

U našem Centru za dermatologiju pacijentima pružamo kompletnu brigu u dijagnosticiranju i liječenju svih dermatoloških stanja, kod svih dobnih skupina, iz tri područja dermatologije:

  • Opća dermatologija
  • Estetska dermatologija
  • Dermatološka kirurgija

U Sv. Katarini osiguravamo profesionalan i individualan pristup, a o zdravlju vaše kože brinemo uz pomoć najmodernije dermatološke opreme te vrhunskih metoda dijagnostike i liječenja.

Brinite o svojoj koži i javite nam se s povjerenjem za dogovor termina dermatološkog pregleda kod naše Snježane Komadine, dr. med., specijalist dermatologije i venerologije ili Ane Medić Flajšman, dr. med., specijalist dermatologije i venerologije!

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba