Izbornik
Centri izvrsnosti -> Dermatologija -> Angel PRP - lice, vrat, dekolte

Angel PRP - lice, vrat, dekolte

Što je Angel PRP tretman za lice, vrat, dekolte?

Angel PRP sistem sposoban je proizvesti koncentraciju trombocita i do 18 puta veću te je za razliku od ostalih PRP sistema kod kojih je potrebno aplikaciju ponoviti 3-5 puta, dovoljna jedna aplikacija za postizanje konačnog/finalnog rezultata. Terapija je individualna jer se uzorak PRP-a definira prema indikaciji i potrebama pacijenta. Uzima se veći volumen krvi, od 40-120 ml, te se na kraju dobije i veća količina PRP-a (od 8-12 ml). Osim PRP-a, sistem će izdvojiti i PPP (plazmu siromašnu trombocitima) koja je bogata proteinima i može se nekoliko dana nakon tretmana koristiti kao dodatna njega kože.

Kada se koristi Angel PRP tretman za lice, vrat, dekolte?

Angel PRP ima i antibakterijski učinak, potpuno je zatvoreni sistem, aplicira se u sterilnim uvjetima i time je mogućnost lokalne infekcije svedena na minimum.

Koje su indikacije za navedenu terapiju?

  • Pomlađivanje kože lica, vrata i dekoltea
  • Ožiljci od akni
  • Kronične rane
  • Rozacea
  • Seboroični dermatitis

Priprema prije tretmana i postupak

Priprema uključuje apliciranje anestetske kreme (minimalno 30 minuta prije izvođenja tretmana) i vađenje otprilike 5ml krvi mikroiglicom. Nakon toga, specijalist centrifugom odvaja plazmu od ostalih sastojaka Vaše krvi.

Liječnik-specijalist iz minimalne količine krvi tretirane centrifugom izdvoji ključne stanice i proteine, a njihovim ponovnim ubrizgavanjem u regiju kože koja se tretira pospješuje obnovu kože i potkožnog tkiva. Plazma bogata trombocitima prirodno pospješuje normalne procese liječenja, regeneracije i oporavka tkiva na licu, smanjuje bore i poboljšava tonus lica. Koža dobiva poseban sjaj te zdrav izgled.

Cijena Angel PRP tretmana za lice, vrat, dekolte

Zatražite naš aktualni cjenik. Unesite svoju email adresu na linku Cjenik za dermatologiju te saznajte cijenu za Angel PRP terapiju. Poslat ćemo vam cijene naših usluga na email u najkraćem mogućem roku. Hvala vam na povjerenju.

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba