Izbornik
Centri izvrsnosti -> Dermatologija -> Angel PRP - vlasište

Angel PRP - vlasište

Što je Angel PRP tretman za vlasište?

Angel PRP tretman je tretman krvnom plazmom obogaćenom trombocitima koji se od klasičnoga tretmana razlikuje po tome što se uzima značajno veća količina krvi pa je koncentracija koju dobijemo puno jača nego kod PRP-a iz epruvete. Tretman se bazira na aktivaciji mehanizama obnove faktorima rasta, koji se inače odvijaju u našem tijelu nakon ozljede ili upale. Rezultat je promjena u kvaliteti kože koja postaje čvršća, sjajnija, zategnutija i ujednačenijeg tona. Koncentracija trombocita je 3 puta jača, a time i sam učinak.

Kada se koristi Angel PRP tretman za vlasište?

Angel PRP se, osim za pomlađivanje kože, koristi u terapiji za stimulaciju rasta kose, bilo alopecije s mjestimičnim okruglim žarištima bez kose koja se javljaju u svim dobnim skupinama, bilo kod djece, kao i kod androgene alopecije kod žene i muškaraca.

PRP se pomoću tankih iglica aplicira u regije gdje je kosa prorijeđena. Nakon aktivacije, trombociti iz plazme otpuštaju faktore rasta koji stimuliraju folikul kose na rast i time potiču stvaranje novih krvnih žila važnih za dotok kisika i hranjivih tvari u folikul. Djelujući na matične stanice u folikulu kose, potiču njihovu proliferaciju i diferencijaciju uz nastajanje novih folikula, a kosa postaje vidljivo gušća i čvršća te se tako ujedno sprječava i novo ispadanje kose.

Angel PRP koristi se u terapiji androgene alopecije, kružnog (alopecije areate) i difuznog ispadanja kose, a idealni kandidati su oni koji su tek počeli gubiti kosu. Kao dodatna terapija tijekom transplantacije kose, PRP pridonosi boljem održavanju i preživljavanju transplantiranih folikula.

Cijena Angel PRP tretmana vlasišta

Zatražite naš aktualni cjenik. Unesite svoju email adresu na linku Cjenik za dermatologiju te saznajte cijenu za Angel PRP terapiju. Poslat ćemo vam cijene naših usluga na email u najkraćem mogućem roku. Hvala vam na povjerenju.

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba