Izbornik
Centri izvrsnosti -> Dermatologija -> Elektroporacija – neinvazivna mezoterapija

Elektroporacija – neinvazivna mezoterapija

Što je i čemu služi elektroporacija?

Elektroporacija je zapravo mezoterapija bez igle (eng. no-needle mesotherapy), a naziva se još i virtualna mezoterapija. Riječ je, dakle, o suvremenoj, neinvazivnoj i bezbolnoj alternativi klasičnoj mezoterapiji s iglom, a predstavlja trenutno najpopularniju metodu transdermalnog unosa prirodnih aktivnih sastojaka duboko pod kožu uz pomoć električnih impulsa, posebice makromolekula poput hijaluronske kiseline, proteina, peptida, kolagena i slično, kako bi se koža dubinski nahranila, hidratizirala i osvježila. Efekt pomlađivanja cjelokupnog izgleda kože je vidljiv već nakon prvog tretmana, a podvrgnuti mu se mogu i žene i muškarci.

Mezoterapijom bez igle se mogu tretirati nesavršenosti teksture kože, upalni procesi na masnoj koži, problematična koža s proširenim porama i pojačanim lučenjem sebuma, koža s proširenim kapilarama, crvenilo lica, akne, mikro bore te sitne bore oko očiju i usana s efektom liftinga, dehidrirana i umorna koža bez sjaja, opuštena koža, tamni krugovi oko očiju, koža s nepravilnostima (pigmentacije na koži, fleke, ožiljci) itd.

Koje su prednosti mezoterapije bez igle (elektroporacije) u odnosu na  klasičnu mezoterapiju s iglom?

Kao što sam naziv „mezoterapija bez igle“ govori, prednost nad klasičnom mezoterapijom je u tome što se izvodi s posebnim aparatom koji nema iglice pa je ova metoda potpuna bezbolna, sigurna i opuštajuća. Kod tretmana mezoterapije bez igle visoka koncentracija aktivnih sastojaka u obliku molekula ulazi u dublje slojeve kože, zbog čega imaju jače i dugotrajnije djelovanje na samo kožu nego što je to kod mezoterapije s iglom. Upravo zbog toga što ne koristi mikroiglice, ova je metoda ujedno i neinvazivna za kožu - nema crvenila, otoka i hematoma nakon tretmana niti rizika od infekcije. Ova vrsta mezoterapije može se primjenjivati na svim tipovima kože, pa čak i na jako osjetljivoj koži. Nastavno na sve navedeno, nema ni potrebe za opravkom nakon provedene elektroporacije.

Tko su kandidati za elektroporaciju (neinvazivnu mezoterapiju)?

Neinvazivna mezoterapija namijenjena je svima onima koji su primijetili prve znakova starenja kože, ali i onima sa zrelom kožom kojima nedostaje vlage pa im je svakako potrebna dubinska hidratacija.  

Cijena mezoterapije bez igle (elektroporacije)

Zatražite naš aktualni cjenik. Unesite svoju email adresu na linku Cjenik za dermatologiju te saznajte cijenu za mezoterapiju bez igle (elektroporaciju). Poslat ćemo vam cijene naših usluga na email u najkraćem mogućem roku. Hvala vam na povjerenju

Elektroporacija – neinvazivna mezoterapija.JPG

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba