Izbornik
Centri izvrsnosti -> Dermatologija -> Frakcijska radiofrekvencija

Frakcijska radiofrekvencija

Što je frakcijska radiofrekvencija?

Frakcijska radiofrekvencija ili frakcijsko radiofrekventno (RF) pomlađivanje kože je tretman koji isporučuje toplinu direktno u dermalno tkivo, tj. u dublje slojeve kože, pri čemu vanjski sloj kože (epidermis) ostaje netaknut. Riječ je o neinvazivnoj, sigurnoj i učinkovitoj metodi kojom se potiče proizvodnja kolagena i elastina, što rezultira pomlađivanjem i zatezanjem kožnog tkiva te poboljšanjem metabolizma i ubrzanom regeneracijom kože.

Terapeutska glava s brojnim iglicama oblikovanim u mrežu omogućuje jednakomjernu distribuciju radiofrekventne energije direktno u dermis. Budući da se prilikom prodiranja topline u dublje slojeve kože zahvaća samo 5% epiderme, postiže se brzo cijenjenje i oporavak, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana te su dugotrajni i postojani. 

Čemu služi frakcijska radiofrekvencija?

Frakcijska radiofrekvencija ima vrlo široku primjenu te je pogodna za otklanjanje mnogih kožnih problema, čineći kožu glađom, ljepšom i sjajnijom.

Frakcijska radiofrekvencija (RF) koristi se za:

  • smanjivanje i poboljšanje finih bora, posebice oko očiju (zbog topline koju stvara, ova vrsta radiofrekvencije pomaže izgladiti čak i najteže bore)
  • poboljšanje opće teksture i izgleda kože (zatezanje i zaglađivanje opuštene kože, ujednačavanje teksture kože, rješavanje proširenih i vidljivih pora itd.)
  • smanjivanje i poboljšanje ranih ili blagih ožiljaka od akni
  • smanjenje hiperpigmentacija na koži

Cijena frakcijske radiofrekvencije (RF)

Zatražite naš aktualni cjenik. Unesite svoju email adresu na linku Cjenik za dermatologiju te saznajte cijenu za frakcijsku radiofrekvenciju (RF) Poslat ćemo vam cijene naših usluga na email u najkraćem mogućem roku. Hvala vam na povjerenju.

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba