Izbornik
Centri izvrsnosti -> Dermatologija -> HIFU tretmani – lice, vrat, dekolte

HIFU tretmani – lice, vrat, dekolte

Što su i čemu služe HIFU tretmani?

HIFU tretmani su estetski tretmani za pomlađivanje koji se izvode pomoći HIFU-TOP uređaja (eng. High Intensity Focused Ultrasound) kojeg proizvodi Top Quality Group – najdjelotvornijeg uređaja za tretiranje opuštene kože lica, vrata i/ili dekoltea. Ovaj uređaj koristi najnoviju i najnapredniju tehnologiju koja omogućuje da već nakon jednog tretmana postignete nevjerojatne rezultate zbog njegovog ciljanog, dubinskog i energetskog djelovanja, dok svega 4 dolaska čine tretman kompletnim.  Ono što je najvažnije, radi se o neinvazivnoj metodi koja zamjenjuje kirurške tretmane, a učinkovitost ove metode potvrđena je brojnim kliničkim ispitivanjima. Za razliku od većine drugih uređaja koji djeluju samo na površini kože, HIFU-TOP uređaj, tj. visoko fokusirani ultrazvuk djeluje duboko pod kožom gdje postiže visoku temperaturu koja stimulira stanice te proizvodnju kolagena i elastina, dovodeći do pomlađivanja tkiva. Pritom se površinski sloj kože ne oštećuje.

HIFU tretmani koristi se za:

  • tretiranje opuštene i naborane kože lica, vrata i dekoltea kako bi se koža učvrstila i zategnula
  • uklanjanje i izglađivanje bora na čelu i oko očiju
  • uklanjanje i izglađivanje nazolabijalnih bora i linija
  • podizanje opuštene brade i obraza
  • smanjivanje i uklanjanje podbratka
  • ublažavanje i uklanjanje podočnjaka
  • eliminiranje akni i ožiljaka od akni
  • smanjenje pora

Koje su prednosti HIFU-TOP uređaja i kome se preporučuju HIFU tretmani?

Glavna prednost HIFU-TOP uređaja jest njegovo dubinsko djelovanje koje omogućuje postizanje izvrsnih rezultata (intenzivni lifting i zatezanje kože) koji su vidljivi već nakon jednog tretmana, a mogu trajati i do nekoliko godina, ovisno o dobi i stanju same kože. Pritom je riječ o neinvazivnoj metodi koje ne zahtijeva upotrebu igle niti odlazak „pod nož“.  Zato se HIFU još naziva i nekirurškim liftingom. Sukladno tome, nuspojava nakon tretmana nema pa oporavak nije potreban te se možete odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima. Osim toga, HIFU tretmani su iznimno ugodni i sigurni te ne postoji opasnost od nekontroliranog zagrijavanja pri njihovoj provedbi.

HIFU tretmani preporučuju se svim osobama iznad 30 godina, i ženama i muškarcima, koje žele smanjiti i ukloniti znakove starenja kože i održati mladolik izgled, kao i onima koji žele produžiti kirurški učinak liftinga. Tretmani se mogu raditi tijekom cijele godine te se pogodni za sve tipove kože.

HIFU-TOP uređaj.JPG

Kako izgledaju HIFU tretmani?

Prvo je potrebno očistiti kožu lica ili dijela kože koja će se tretirati, a potom se na očišćeno mjesto nanosi gel koji olakšava izvođenje tretmana te smiruje lice. Nakon početne pripreme područja kože koja će se tretirati HIFU-TOP uređajem, odabire se odgovarajući nastavak te se uređaj lagano prislanja na područje tretiranja kako bi prenio energiju na njega.

Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana – koža je vidno zategnutija, sjajnija, poboljšanog tonusa i podignuta, tj. pomlađena, dok je za konačan i dugotrajan rezultat potrebno 4 dolaska na tretmane.

Cijena HIFU tretmana

Zatražite naš aktualni cjenik. Unesite svoju email adresu na linku Cjenik za dermatologiju te saznajte cijenu za HIFU tretmane. Poslat ćemo vam cijene naših usluga na email u najkraćem mogućem roku. Hvala vam na povjerenju.

HIFU tretmani.jpg

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba