Izbornik
Centri izvrsnosti -> Dermatologija -> Profhilo® skin booster

Profhilo® skin booster

Što je Profhilo® skin booster?

Profhilo® skin booster je prvi stabilizirani proizvod hijaluronske kiseline koji ne sadrži BDDE (1,4-butandiol diglicidil eter) za tretiranje opuštene kože. S jednom od najvećih koncentracija hijaluronske kiseline na tržištu (64 mg u 2 ml proizvoda), potiče i vlaži kožu, preoblikuje staro i opušteno tkivo te daje odlične rezultate i kao samostalan tretman i u kombinaciji s drugim estetskim tretmanima. Njegova posebnost je u kombinaciji hijaluronske kiseline visoke i niske molekularne težine, zbog čega mehanizam djelovanja nije postizanje volumena u području injektiranja kao kod dermalnih filera, već se polako širi i integrira u kožu oko mjesta injekcije i stimulira fibroblaste na lučenje novog veziva, čime potiče povećanje masnih stanica i hidrataciju kože.

Kako izgleda tretman Profhilo® skin boosterom?

Tijekom samog tretmana aplicira se 2 ml proizvoda. Od njegovih početaka na tržištu, mjesta apliciranja su se kroz vrijeme mijenjala. Nekada se aplicirao u 5 prethodno definiranih točaka na svakoj strani lica, no kako se s vremenom mjesta apliciranja mijenjaju, sada ga dermatolozi apliciraju sukladno individualnoj procjeni, promatrajući lice svakog pacijenta zasebno. Bitno je pritom obuhvatiti cijelo lice.

Tretman je minimalno bolan i traje do pola sata. Prvi rezultati vide se već nakon 1 do 2 tjedna, a potpuni efekt tretmana postiže se mjesec dana poslije prve aplikacije. Prema protokolu, nova aplikacija s 2 ml Profhilo filera se radi mjesec dana nakon prvog tretmana, kada se postiže potpuni učinak maksimalne hidratacije kože. Naravno, svako mjesto uboda gdje se aplicira Profhilo potiče proizvodnju kolagena i elastina u koži, što dodatno dovodi do lijepe, sjajne i dobro hidrirane kože koja ima mladenački izgled.

Konačni rezultat je postupno i dugotrajno smanjenje vidljivih bora, uz zdravi i sjajan izgled kože tretiranog područja. Prije tretmana nije potrebna nikakva posebna priprema, a nakon tretmana osoba može normalno nastaviti sa svim aktivnostima.

Ponavljanje tretmana

Aplikacija Profhila se ponavlja 1-2 puta godišnje kako bi se održao postignuti efekt. U jednom tretmanu lica ubrizgava se ukupno 2ml Profhila.

Tretman se određuje za svakog pacijenta individualno, ovisno o statusu kože, mogućnostima i očekivanjima.

Najidealnije vrijeme za aplikaciju jest vrijeme proljeća, jer je svima uslijed zime i suhog zraka uzrokovanog grijanjem koža dosta isušena pa joj je potrebna dobra hidratacija, što Profhilo nudi, ali i na jesen nakon mora, sunčanja i ljetnih radosti koje također dovode do dehidracije kože.

Cijena Profhilo® skin boostera

Zatražite naš aktualni cjenik. Unesite svoju email adresu na linku Cjenik za dermatologiju te saznajte cijenu za Profhilo® skin booster. Poslat ćemo vam cijene naših usluga na email u najkraćem mogućem roku. Hvala vam na povjerenju.

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba