Izbornik
Centri izvrsnosti -> Dermatologija -> PRP terapija lica uz mezoterapijski preparat

PRP terapija lica uz mezoterapijski preparat

Što je PRP mezoterapija?

PRP mezoterapija je najnoviji oblik mezoterapije gdje se koristi vlastita krv koja se obradi te se u kožu ubrizgavaju plazma, matične stanice i faktor rasta. Kao naziv za ovaj tretman često se upotrebljava i izraz „Vampirski tretman“ jer se koristi segment krvi u samom tretmanu.

PRP mezoterapijom mogu se tretirati lice, vrat, dekolte te šake. Ona potiče razvoj novog kolagena i metabolizam, stoga je izrazito jak efekt pomlađivanja, obnove i oporavka kože. Površno ubrizgavanje PRP mezoterapije rezultira površnim pomlađivanjem kože, dok se kod dubljeg ubrizgavanja vraća volumen, što je ključ pomlađivanja.

Kako izgleda i djeluje PRP mezoterapija?

U odnosu na sve druge tretmane, PRP mezoterapija je tretman koji daje najbolje rezultate same strukture i kvalitete kože. Broj tretmana ovisi o stanju kože i mjestu tretmana. Nakon tretmana potrebno je 1-2 mjeseca kako bi rezultati bili vidljivi. Kako vrijeme odmiče, rezultati su vidljiviji.

Primjena plazme bogate trombocitima (PRP) pokazala se kao veoma efikasna terapija za liječenje ožiljaka. Budući da je riječ o svježem preparatu krvi, bez konzervansa, on kao takav daje izuzetan učinak na produkciju kolagena te pojačanu proizvodnju elastina u koži, kao i pojavu mladih krvnih žilica u koži. Koža tako dobiva više kisika, hranljivih tvari i bolje se hidrira. Pojačana produkcija kolagena poravnava nepravilnosti u koži i popunjava uleknuća, a površina postaje glatka i pravilna. Regeneracijski potencijal koji u sebi nose trombociti, sada postaje dostupan i Vašoj koži. Posebnu ulogu u cijeljenju imaju faktori rasta, koji potiču organizam na stvaranje novog, mladog i zdravog tkiva koje na prirodan način liječi ožiljke.

Najbolji se rezultati postižu ako se tretman PRP-a napravi 3 puta u razmaku od mjesec dana. Tada su rezultati na koži savršeni. Nakon toga dovoljno je svakih 6 mjeseci napraviti jedan tretman kao održavanje ili svake godine ponoviti 3 tretmana.

Preporuka je za osobe koje nikada nisu radile nikakve estetske zahvate, krenuti upravo s ovim tretmanom uz kojeg mogu, samo ne u istom danu, raditi i druge tretmane kao što su dermalni fileri, Botox i sl. Cijelo to vrijeme koža se regenerira, a to pacijenti i sami primjećuju.

Cijena PRP terapije lica uz mezoterapijski preparat

Zatražite naš aktualni cjenik. Unesite svoju email adresu na linku Cjenik za dermatologiju te saznajte cijenu za PRP mezoterapiju. Poslat ćemo vam cijene naših usluga na email u najkraćem mogućem roku. Hvala vam na povjerenju.

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba