Izbornik
Centri izvrsnosti -> Dermatologija -> RF SECTUM – radiofrekvencija – lice, vrat, dekolte

RF SECTUM – radiofrekvencija – lice, vrat, dekolte

Što je radiofrekvencija za lice, vrat i dekolte?

Radiofrekvencija je učinkovit i dobro poznat anti-age tretman koji svojim djelovanjem učvršćuje, zateže i podiže kožu, bez potrebe za invazivnim kirurškim zahvatima.

Tretman radiofrekvencije temelji se na dubinskom i kontroliranom zagrijavanju kože elektrodom, što dovodi do poboljšanja cirkulacije i metabolizma stanica, povećanja elastičnosti tkiva i mišićnog tonusa te, u konačnici, do aktivacije fibroblasta, čime se stimulira stvaranje novog kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Ovaj tretman siguran je za primjenu na svim dijelovima tijela gdje osoba želi postići zategnutu, čvrstu, glatku i blistavu kožu.

Kako djeluje RF SECTUM radiofrekvencija?

Radiofrekvencija se koristi za nekirurško oblikovanje lica i tijela - različitim elektrodama.

U Specijalnoj bolnici Sv. Katarina koristimo Neauvia Sectum radiofrekvencijski generator u estetskom modu koji djeluje preko dvije ručne sonde za lice i tijelo kojima se tako dostavlja radiofrekvencijska energija u bipolarnom modu. Radiofrekvencija lica koristi se kako bi se postiglo brzo i bezbolno pomlađivanje kože. Dobiveni učinak je zatezanje opuštene kože, uklanjanje sivila i umora, smanjenje bora i regeneracija tkiva i kože. Radiofrekvencijom lica se može utjecati i na smanjenje podbratka, podizanje očnih kapaka i smanjenje jastučića ispod očiju. Radiofrekvenciju se može kombinirati s hidro boosterom iste linije Neauvia koji, uz regeneraciju kože koju čini sam tretman RF prethodno aplicirani preparat, dovodi i do savršene hidratacije i osvježenja kože, tj. njenog svježijeg i pomlađenog izgleda. Jednostavnije rečeno, radiofrekvencija pozitivno utječe na svaku stanicu lica, omogućavajući bolju apsorpciju hranjivih tvari iz krvotoka, povisujući sadržaj kisika u krvi te potičući organizam na odbacivanje otpadnog materijala i izgradnju novih tkiva.

Tretman se preporučuje, uz lice, istovremeno napraviti i na vratu te dekolteu kako bi se postigao zaokružen i cjelovit efekt.

Sam tretman je vrlo ugodan, okvirno traje 30-60 minuta, a nakon njega nije potreban oporavak, tj. pacijent se odmah nakon tretmana može vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Kakvi su rezultati nakon tretmana radiofrekvencijom?

Rezultat je vidljiv odmah nakon prvog tretmana, a to je vidno zategnutija, čvršća, svježija i sjajnija koža, boljeg tonusa. Konačni rezultati bit će vidljivi za 4-6 tjedana, koliko je potrebno da se kolagen potpuno obnovi. No, iako su promjene vidljive već nakon prvog tretmana, preporučuje se napraviti 3-6 tretmana u razdoblju od mjesec dana za najbolje rezultate.

Za dugotrajnije održavanje rezultata potrebno je ponavljati tretmane nakon njegova završetka – idealno bi bilo tretman ponoviti svakih 4-6 tjedana, ovisno o dobi i tipu kože. Uz ovakvo održavanje rezultati radiofrekvencije su postojani te mogu potrajati i do dvije godine.

Radiofrekvencija je prikladna za sve tipove kože i svaku dob iznad 25 godina.

Cijena RF SECTUM radiofrekvencije

Zatražite naš aktualni cjenik. Unesite svoju email adresu na linku Cjenik za dermatologiju te saznajte cijenu za RF SECTUM radiofrekvenciju. Poslat ćemo vam cijene naših usluga na email u najkraćem mogućem roku. Hvala vam na povjerenju.

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba