Izbornik
Centri izvrsnosti -> Dermatologija -> VELVET SKIN radiofrekventna terapija – lice, vrat, dekolte

VELVET SKIN radiofrekventna terapija – lice, vrat, dekolte

Što je i čemu služi Velvet Skin radiofrekventna terapija?

Velvet Skin radiofrekventna terapija je neinvazivna terapija koja se provodi pomoću inovativne tehnologije – najnaprednije radiofrekvencije – uz pomoć uređaja pod nazivom Velvet Skin Intra Plus, a koji se prilagođava svakom tipu kože u svakom trenutku za vrijeme tretmana. Riječ je o uređaju posljednje generacije za pomlađivanje, obnavljanje, zatezanje i podizanje tonusa kože (bez odlaska „pod nož“) koji djeluje na način da otpušta sigurne razine niskofrekventnih elektromagnetskih valova u svrhu zagrijavanja najdubljih slojeva kože. Toplina koja pritom nastaje potiče prirodno stvaranje kolagena, elastina i novih stanica, a samo pomlađivanje događa se ujedno i dubinski i površinski. Točnije, kože postaje zategnutija jer joj se vraća mišićni tonus, a istovremeno se smanjuju bore i druge nepravilnosti na površini kože te joj se vraća blistavost i volumen.

Velvet Skin radiofrekventnom terapijom može se tretirati velik broj stanja i problema s kožom (lice, vrat, dekolte), a pogodna je metoda i za žene i za muškarce svih tipova kože. Jednostavnije rečeno, ova je metoda pogodna za sve osobe koje žele poboljšati stanje kože, pomladiti ju ili ukloniti razne nepravilnosti, vraćajući joj čvrstoću i tonus.

Velvet Skin radiofrekventna terapija koristi se za tretiranje:

  • dehidrirane, suhe i umorne kože
  • loše teksture kože
  • opuštene kože i gubitka tonusa
  • kože s nepravilnostima i kože sklone nepravilnostima
  • mikro-bora, bora i sitnih linija, posebice oko očiju
  • hiperpigmentacija kože
  • akni i ožiljaka od akni

Radiofrekventna terapija koja se provodi s pomoću Velvet Skin Intra Plus uređaja je sigurna, potpuno bezbolna i ugodna zbog osjećaja topline koju stvara, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana i dugotrajni su.  

Kako se izvodi Velvet Skin radiofrekventna terapija?

Na samom početku potrebno je očistiti područje koje će se tretirati, a potom se nanosi debeli sloj bogate kreme za radiofrekvenciju na kožu lica, vrata i/ili dekoltea te se po namazanom području nježnim i kružnim pokretima pomiče sonda, stvarajući ugodan osjećaj topline. Uređaj je opremljen s više vrsta nastavaka koji omogućavaju tretiranje različitih nedostataka i nesavršenosti na koži, a jačina frekvencije prilagođava se ovisno području tijela koje se tretira, kao i tipu kože.

Rezultati su vidljivi odmah – koža je vidno osvježena i pomlađena, a nakon tretmana eventualno je moguće blago crvenilo koje brzo prolazi. Dakle, oporavak nakon ovog tretmana nije potreban te se možete odmah vratiti svojim uobičajenim aktivnostima.

Koje su prednosti i kome se preporučuje Velvet Skin radiofrekventna terapija?

Prednost ove metode jest što je potpuno neinvazivna (bez odlaska „pod nož“ i bez upotrebe igle), a učinkovito suzbija znakove starenja kože i omogućuje postizanje dugotrajnog poboljšanja tonusa kože, već nakon prvog tretmana.

Preporučuje se osobama od 25. godine života pa nadalje te svima onima koji ne žele koristiiti dermalne filere (svojevrsni ekvivalent filerima), a žele upravo takav anti-age učinak.

Cijena Velvet Skin radiofrekventne terapije

Zatražite naš aktualni cjenik. Unesite svoju email adresu na linku Cjenik za dermatologiju te saznajte cijenu za Velvet Skin radiofrekventnu terapiju. Poslat ćemo vam cijene naših usluga na email u najkraćem mogućem roku. Hvala vam na povjerenju.

Velvet Skin Intra Plus uređaj.JPG

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba