Izbornik
Centri izvrsnosti -> Endokrinologija, dijabetes i bolesti metabolizma -> Endokrinologija, dijabetes i bolesti metabolizma

Endokrinologija, dijabetes i bolesti metabolizma

Centar za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma Specijalne bolnice Sv. Katarina objedinjuje vrhunsko znanje i iskustvo sa ciljem da svojim pacijentima omogući najviše standarde u dijagnostici i liječenju endokrinoloških bolesti. U našem centru pružamo kompletnu medicinsku skrb pacijentima sa šećernom bolesti, problemima debljine kao i endokrinološkim i metaboličkim bolestima.

U sklopu našeg centra moguće je obaviti kompletnu dijagnostiku i liječenje kroničnih komplikacija šećerne bolesti uključujući krvožilne (color doppler arterija i vena nogu, UZV srca, ergometrija, holter krvnog tlaka, holter EKG-a) neurološke (neurološki pregled, doppler karotidnih i veretbralnih arterija, EMNG, terapija boli, akupunktura, fizikalna terapija).

Naše nutricionističko savjetovalište u sklopu Centra izvrstan je izbor za sve koji imaju problema sa debljinom ili prekomjernom težinom te zdrastvenih problema uzrokovanih prehranom.

Također, u sklopu našeg centra moguće je obaviti UZV i citološku punkciju štitne žlijezde.

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba
Dogovorite pregled