COVID-19 obavijest - sigurnosne i higijenske mjere

Svjedočanstva

Satoshi Ishii

MMA Borac i olimpijski pobjednik u judu

Sv. Katarinu došao sam po preporuci. Jako sam zadovoljan s cjelokupnom uslugom. Svi su jako ljubazni, a stručnost liječnika na velikom nivou

Leopold Kabalin

Hrvatska

Predivan pristup medicinskog osoblja i profesionalna kompletna usluga. Bio sam kod prof. dr. Mikule i dr. Pavlovića, oboje su izvrsni liječnici. Trebao sam ultrazvučni pregled što hitnije, i ne mogu opisat koliko mi znači to što me dr. Pavlović primio odmah i bez čekanja. Jako mi je izašao u susret. Dr. Pavlović jako je stručan i precizan. Njegov pristup prema meni je fantastičan. Nakon nalaza koji mi je napisao još sam sretniji. Dr. Pavlović je za svaku pohvalu i preporuku. Isto tako i prof. Mikula i kompletna usluga Sv. Katarine. Moje zadovoljstvo uslugom ne mogu opisati riječima. Ispunjena su sva moja očekivanja.

Nevenka Čujko

Hrvatska

Jako mi je drago što sam došla u ovu bolnicu. Tako sam sretna. Zamislite, ja već 7 g. hodam po doktorima bez odgovarajuće pomoći i konkretne terapije. I dođem u Sv. Katarinu i napokon dobijem sve odgovarajuće informacije i pravu terapiju. Napokon nemam bolove. Prof. Mikula je izniman liječnik. Jako je drag, pristupačan i stručan. Jako puno se trudi oko pacijenta. Dao mi je sve informacije. Ja čak ne moram niti pitanja postavljati, toliko opsežno, točno i konkretno vam se ovdje posvete i sve detaljno pojasne. Teško je opisat kako se osjećate, kad vas 7 godina krivo liječe i onda naiđete na prof. Mikulu koji detaljno pogleda sve nalaze i napravi odgovarajuće pretrage. Preporučujem ovog divnog doktora svakome. Meni se posvetio i više od očekivanja.

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
Politika privatnosti | Korištenje kolačića
Izbornik
Odabir jezika
Nazovite nas
0800 84 88