Izbornik
Centri izvrsnosti -> Psihijatrijska podrška -> Neizvjesnost

Neizvjesnost

Život i životna svakodnevica u kojoj se nalazimo stvara mnoge trenutke i razloge zbog kojih dolazi do neizvjesnosti i briga, posebice za budućnost. Mnoge situacije koje uzrokuju neizvjesnost i brigu su izvan mogućnosti kontrole, no način i stav u razmišljanju posebice utječu na mogućnosti u suočavanju s teškim i važnim situacijama te sigurno i smireno hvatanje u koštac s novim, nepoznatim situacijama.

Svaka osoba različita je, ima različitu toleranciju i pristup određenom strahu, neizvjesnosti i brizi. No, bitno je naglasiti da svi imaju određenu granicu svoje tolerancije. Stoga, bitno je da ukoliko se osjećate neizvjesno, u strahu ste ili brizi da se obratite i savjetujete sa stručnom osobom ili sebi bliskim ljudima.  

Uvijek postoji način  i pristup s kojim se može ublažiti osjećaj tjeskobe, straha i neizvjesnosti, ali i s kojima se bez obzira koliko ti osjećaji bili jaki, možete bolje i samopouzdanije nositi i hvatati u koštac.

Ukoliko vam je potrebna pomoć stručne osobe, kod nas možete realizirati psihološku evaluaciju, psihoterapiju i psihijatrijsku podršku.

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba