Izbornik

Svjedočanstva

quote
Vita Mandekić (majka Ines Mandekić)

Hrvatska

Tonzilektomija – operacija krajnika

„Zbog učestalih upala - angina koje su liječene antibioticima te PFAPA sindroma kćeri - preporuka otorinolaringologa je bila operacija krajnika, tj. tonzilektomija. Međutim, radi dugog perioda čekanja na termin operacije u javnoj bolnici te zbog bojazni da bi se termin radi ponovne bolesti mogao opet prolongirati, što se već jednom ranije i dogodilo, odlučili smo se javiti u Specijalnu bolnicu Sv. Katarina. Već idući dan nakon kontakta zakazan je kontrolni pregled kod dr. sc. Mislava Malića, a sama tonzilektomija dogovorena je osmi dan od kontrolnog pregleda. Također, dogovorena je i antibiotska zaštita preventivno pred zahvat kako se zbog bolesti ne bi morala odgađati operacija. Prilikom pregleda i prije zahvata doktor i medicinske sestre pružile su nam sve potrebne informacije glede samog zahvata, tijeka operacije te postupanja i njege nakon zahvata. Osoblje bolnice je ljubazno, sestre su jako drage, vedre i strpljive. Sam operativni zahvat je prošao u najboljem redu, kao i postoperativni oporavak kod kuće. Zahvat je obavljen u 8 ujutro, a u 14 sati smo već bili otpušteni kući. Kćeri je cijelo iskustvo ostalo u pozitivnom sjećanju i kaže da su joj sestre (posebno sestra Silvija) i doktor Malić najbolji ikada. Mi kao roditelji također bismo preporučili svakome bolnicu Sv. Katarina zbog divnog osoblja i odnosa prema pacijentima, kao i njihovoj pratnji.“

Kod pacijentice je rađena operacija krajnika (obostrana tonzilektomija), a zahvat je izveo dr. sc. Mislav Malić, dr. med., FEBORL-HNS, specijalist otorinolaringolog.

quote
Danijela Basta

Operacija krajnika -tonzilektomija

„Jako sam zadovoljna s kompletnom uslugom u Sv. Katarini. Preporučila bih svima koji imaju problema s krajnicima da ih operiraju (po preporuci specijaliste) i da ne čitaju forume, već da potraže isključivo savjet stručnjaka. Prije operacije dobila sam sve informacije koje su mi bile potrebne. Medicinsko osoblje je odlično brinulo o meni i pohvaljujem njihov pristup. Sam oporavak nakon operacije je brz. Odmah nakon samog zahvata osjećala sam je jako dobro.“

Kod pacijentice je rađena operacija krajnika - tonzilektomija, a zahvat je izveo dr. sc. Mislav Malić, dr. med., FEBORL-HNS, specijalist otorinolaringolog.

quote
Erik Orlić (Barbara Orlić)

Operacija odstranjenja trećeg krajnika - adenoidektomija

„Htjela bi se ovim putem još jednom zahvaliti dr. Bumberu i svim predivnim sestrama sa 4. kata. Erik je bio ovaj tjedan, a kćer u 12. mjesecu prošle godine na operaciji krajnika i oba puta su svi bili toliko dragi, strpljivi i pažljivi da nam operacija nije ostavila nikakve traume, samo pozitivne uspomene. Naravno, zahvaljujući doktoru djeca konačno dišu kroz nos.“

Kod pacijenta je rađena operacija odstranjenja trećeg krajnika - adenoidektomija, a zahvat je izveo dr. sc. Boris Bumber, dr. med., specijalist otorinolaringolog, subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata.

Na fotografiji s našim medicinskim sestrama: Danijela Hadrović, Jelena Ilijaš, Silvija Smoljan, Andrijana Rajič i Anamarija Divjak.

quote
Barbara Topolovec

Hrvatska

Endoskopska miringoplastika - rekonstrukcija bubnjića

"Jako sam zadovoljna uslugom i pristupom u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina. Pohvalila bi svakog pojedinog djelatnika bolnice, svi su vrlo pristupačni i iznimno ljubazni te na usluzi kad god vam zatreba pomoć. Posebno želim pohvaliti dr. sc. Mislava Malića. Dr. Malić mi je od prvog pregleda sve vrlo detaljno i laički objasnio te smo se lako dogovorili oko operativnog zahvata koji je uslijedio. Sam zahvat bio je uspješan, bolovi su bili minimalni, a oporavak vrlo brz. Osjećam se odlično. Zbog ovakvog individualnog i prijateljskog  pristupa pacijentu nisam osjećala strah. Dapače, osjećala sam se posve sigurno prije, za vrijeme i nakon zahvata, a to je za svaku pohvalu i definitivno velika prednost bolnice Sv. Katarine koju bih preporučila svakome."

Kod pacijentice je rađena endoskopska miringoplastika (rekonstrukcija bubnjića), a zahvat je izveo dr. sc. Mislav Malić, dr. med., FEBORL-HNS, specijalist otorinolaringolog.

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba