Izbornik
Centri izvrsnosti -> Bolesti kralježnice -> Bolesti kralježnice

Bolesti kralježnice

Bolesti kralježnice.jpg

U našem Centru za bolesti kralježnice pacijenti mogu obaviti kompletnu uslugu na jednom mjestu, počevši od neurokirurškog pregleda/pregleda spinalnog kirurga, neurološkog pregleda i neurofiziološke dijagnostike (EMNG), neuroradiološke dijagnostike (MR mozga i cijele kralježnice), kao i liječenje koje, ovisno o postavljenoj dijagnozi, može biti konzervativno fizikalno ili neurokirurško operacijsko. Njegujemo individualan pristup prema svakom pacijentu koji podrazumijeva sveobuhvatnu dijagnostiku akutne i kronične boli svih segmenata kralježnice.

U slučaju da konzervativno liječenje kralježnice i minimalno invazivne vertebralne intervencije (MiVi) nisu pomogle u liječenju kralježnice, naši specijalisti će Vam preporučiti operativni zahvat na kralježnici. Spinalni kirurzi u našoj bolnici imaju dugogodišnje iskustvo u operativnom liječenju bolesti kralježnice i savjetovat će Vas ako je operacija stvarno neophodna. Pacijentima omogućujemo potpunu skrb u liječenju bolesti kralježnice, u rasponu od minimalno invazivnih postupaka do složenijih, stabilizacijskih instrumentiranih operacijskih zahvata. Također, radimo i revizijske zahvate na kralježnici, kao liječenje prijeloma i ozljeda kralježnice. Same zahvate provodimo na svim segmentima kralježnice u moderno opremljenim operacijskim salama s pomoću mikroskopa, koristeći implantate vodećih svjetskih tvrtki visoke kvalitete i zajamčene sigurnosti uz specijalno educirano medicinsko osoblje.

Operacijski blok koji sadrži najmodernije kirurške sale u Europi_1.jpg

Naš neurokirurški tim posebnu pozornost stavlja na detaljno objašnjenje prednosti i potencijalnih komplikacija operacijskog liječenja pacijentu, a spojem svih gore spomenutih postupaka dolazi se do željenih rezultata u liječenju bolesnika u smislu poslijeoperacijskog tijeka bez komplikacija i optimalnog oporavka.

Nakon operacije, pacijenti borave na odjelu jedan do nekoliko dana, ovisno o vrsti operacije, a pod stalnom kontrolom medicinskog osoblja. Već prvog dana nakon operacije započinje se program individualno prilagođene postoperativne fizikalne terapije nakon operacija na kralježnici, što ubrzava postupak cjelokupne rehabilitacije.

Najmodernija oprema_1.jpg

Dostupnost svih usluga i djelatnosti na jednom mjestu ono je što Specijalnu bolnicu Sv. Katarina čini jedinstvenom u cijeloj regiji!

Obratite nam se s povjerenjem te se uvjerite u stručnost i personalizirani pristup koje njegujemo u Sv. Katarini!

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba