Izbornik
Centri izvrsnosti -> Žensko zdravlje -> Žensko zdravlje

Žensko zdravlje (ginekologija)

Centar za žensko zdravlje Specijalne bolnice Sv. Katarina mjesto je gdje se svakoj ženi posvećuje maksimalna pažnja u dijagnostici i liječenju širokog spektra tegoba i stanja ženskog reproduktivnog sustava. Naš Centar opremljen je suvremenom, najmodernijom opremom, što je za ginekološke preglede, dijagnostiku, porodništvo te liječenje (bilo nekirurškim ili kirurškim putem) od neprocjenjive važnosti.

Na ginekološkom pregledu u našem Centru osjećat ćete se ugodno i sigurno, a individualan, topao, nježan i stručan pristup naših specijalista otklonit će sve vaše strahove i nedoumice. Iz naše ginekološke ambulante izaći ćete bez nelagodnosti, uz osjećaj povjerenja i sigurnosti jer ćete dobiti odgovore na sva Vaša pitanja i moguće razloge zabrinutosti.

U Sklopu Centra za žensko zdravlje Sv. Katarine moguće je obaviti sve usluge na jednom mjestu: od sistematskih pregleda koji uključuju kompletnu ginekološku obradu (pregled + UZV + PAPA test), preko savjetovanja, dijagnostike i terapije u adolescentnoj ginekologiji te savjetovanja (obrade i liječenja) za kontracepciju, (pre)menopauzu i postmenopauzu do savjetovanja i konzultacija za planiranje obitelji i medicinsku potpomognutu oplodnju. Potom je moguća ultrazvučna dijagnostika (3D i 4D UZV uređaji) i ultrazvučno ispitivanje prohodnosti jajovoda, praćenje i kontrola trudnoće, napraviti prenatalne i sve druge genetičke testove, cervikalne briseve na različite uzročnike infekcija genitalnog sustava, uključujući i na široko rasprostranjeni HPV, kao i HPV genotipizaciju. Također, radimo i kolposkopske preglede te po potrebi biopsiju vrata maternice (cerviksa).

Osim svega ranije navedenog, u Sv. Katarini radimo i velik broj ginekoloških zahvata, od malih i jednostavnijih (postavljanje i odstranjivanje spirala, ablacija cervikalnog polipa, LLETZ konizacija, frakcionirana kiretaža, DEC i aspiracijska kiretaža, ekscizije kondilomatoznih promjena i uklanjanja različitih tvorbi sa stidnice, incizija Bartolinijeve žlijezde) do velikih i zahtjevnijih zahvata (ekscizija Bartolinijeve žlijezde, konizacija nožem, laparaskopije, histeroskopije i laparotomije), kao i niz kirurških i nekirurških usluga iz područja estetske ginekologije.

Posebno velik interes polažemo neplodnosti kao velikom problemu, kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj jer je gotovo 15-20% parova neplodno i taj broj stalno raste. Sukladno navedenom, nudimo vam NaPro tehnologiju u liječenju neplodnosti. U svijetu je to priznati i poznati način prirodne obrade, liječenja i savjetovanja parova koji ne žele izvantjelesnu oplodnju iz bilo kojih razloga te bi htjeli prirodnim putem ostvariti trudnoću. U našem Centru za žensko zdravlje imat ćete priliku obaviti obradu, liječenje i savjetovanje o sterilitetu i sa svim ostalim svjetski dostupnim metodama.

Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u profesionalnost te individualan i topao pristup naših stručnjaka iz Centra za žensko zdravlje.

Tim stručnjaka Centra za žensko zdravlje.jpg
Prim. Ivica Mamić, dr. med_.jpg

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba