Izbornik
Centri izvrsnosti -> Žensko zdravlje -> Žensko zdravlje

Žensko zdravlje

Centar za žensko zdravlje

Centar za žensko zdravlje u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina zamišljen je kao mjesto gdje će se ženama posvetiti maksimalna pažnja kakvu samo one zaslužuju. Mjesto je to gdje ćemo vas pratiti od začeća, točnije i pomoći prilikom začeća, pa do kraja života. Žene su to zaslužile. Stručna, topla i prijazna doc. dr.sc. Ivana Erceg Ivkošić, specijalist ginekologije i porodništva, subspecijalist ginekološke endokrinologije, humane reprodukcije i menopauzalne medicine je jednostavna i pristupačna, te će joj se žene svih dobnih skupina bez obzira na obrazovanje, zaposlenje ili bilo što drugo moći jednako i u potpunosti prepustiti kako u stručnom tako i u ljudskom odnosu.

Naš centar je opremljen najmodernijim ultrazvučnim aparatom, Philips- EPIQ 7 sa Color Doppler tehnologijom, što je za ginekologiju i porodništvo od neprocjenjive važnosti.

Mjesto je to gdje će se moći obaviti sve: od sistematskih pregleda koji uključuju ginekološki pregled, UZV i Papa test, preko savjetovanja, dijagnostike i terapije u adolescentnoj ginekologiji, kontracepciji i planiranju obitelji, (pre)menopauzi i postmenopauzi, zatim praćenje trudnoće, cervikalni brisevi i HPV genotipizacija, mali zahvati (postavljanje i odstranjivanje spirala, ablacija cervikalnog polipa, testovi na trudnoću...), prenatalni i svi ostali DNA testovi i dr.

Posebno nas raduje obrazovanje i iskustvo naše Doc. dr.sc. Erceg Ivkošić u području genetike koje je stekla u Sjedinjenim Američkim Državama, te će u individualnom pristupu uspješno kombinirati najnovija svjetska dostignuća u području genetike sa kliničkim svakodnevnim radom u našem centru i tako pružiti našim pacijenticama maksimalnu moguću skrb. Personalizirana (osobna/individualna) medicina je medicina budućnosti koju ćete u Centru za žensko zdravlje u bolnici Sv. Katarina dobiti danas.

Polažemo veliki interes na neplodnost kao veliki problem kako u svijetu tako i u Hrvatskoj jer je gotovo 15-20% parova neplodno i taj broj stalno raste. Nudimo vam NaPro tehnologiju u liječenju neplodnosti jedinog u Hrvatskoj certificiranog NaPro ginekologa subspecijalista humane reprodukcije, doc. dr.sc. Ivane Ivkošić Erceg. U svijetu je to priznati i poznati način prirodne obrade, liječenja i savjetovanja parova koji ne žele izvantjelesnu oplodnju iz bilo kojih razloga i htjeli bi prirodnim putem ostvariti trudnoću. U našem centru za žensko zdravlje imati ćete priliku obaviti obradu, liječenje i savjetovanje o sterilitetu i sa svim ostalim svjetski dostupnim metodama.

S obzirom na veliko iskustvo liječenja matičnim stanicama u Sv. Katarini raduje nas što ćete uskoro moći osjetiti sve dobrobiti i blagodati ove regenerativne terapije i u području ginekologije.

Dr. Erceg Ivkošić je završila dodatnu edukaciju u Milanu, Italija, za sakupljanje i sigurnu aplikaciju Vaših matičnih stanica iz masnog tkiva koje se koriste u ginekologiji za sve vaše vaginalne simptome uključujući inkontinenciju, suhoću rodnice, infekcije, svrbež, peckanje, neugodan miris, bolne spolne odnose i drugo što je normalna i česta pojava kod žena u peri/postmenopauzi. Uskoro će se matične stanice koristiti i u neplodnosti.

Više tekstova vezanih za ginekologiju i porodništvo možete naći među našim blogovima.

Centar za žensko zdravlje

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba