Izbornik
Centri izvrsnosti -> Medicinsko - biokemijski laboratorij -> Specijalistički medicinsko-biokemijski laboratorij

Specijalistički medicinsko-biokemijski laboratorij

Laboratorijska medicina služi liječnicima za poboljšanje zdravlja i zdravstvene skrbi njihovih bolesnika jer se većina odluka o terapiji donosi na temelju laboratorijskih nalaza. Uz navedeno, laboratorijska medicina je važna u medicinskim istraživanjima, razvoju novih instrumenata i mjernih metoda, identifikaciji novih biljega zdravlja i bolesti te osiguranju da se laboratorijska testiranja u kliničkim ispitivanjima provode prema najvišim standardima.

Medicinski laboratorij je laboratorij u kojem se provode analize različitih bioloških uzoraka kako bi se dobili podaci o zdravlju pacijenta koji pomažu u dijagnozi, liječenju i prevenciji bolesti. Medicinski laboratoriji pridržavaju se strogih standarada unutarnje i vanjske kontrole kvalitete kako bi osigurali precizno i dosljedno testiranje iz dana u dan.

U našem specijalističkom medicinsko-biokemijskom laboratoriju možete obaviti rutinske hematološke pretrage poput kompletne krvne slike (KKS) i sedimentacije eritrocita (SE). Uz to možete obaviti i velik broj različitih općih biokemijskih pretraga. Dostupne su i specijalne pretrage (hormoni, tumorski biljezi, specijalni proteini, vitamini i minerali, biljezi koštane pregradnje). Nadalje, možete obaviti imunološke (različita antitijela u autoimunim bolestima, velik broj alergena) i opće koagulacijske pretrage te serološke pretrage.

Medicinsko – biokemijski laboratorij
Vrhunska usluga

Posebnost našeg laboratorija je što se kompletna krvna slika, osim na hematološkom brojaču, također analizira i pod mikroskopom.

  • INDIVIDUALNI PRISTUP
  • BEZ ČEKANJA
  • VIŠE OD 150 PRETRAGA
  • NAJMODERNIJA OPREMA
  • STRUČNI TIM

Pošaljite poruku:

Eu Logo
ESIF Logo
Hamag-Bicro Logo
europski strukturni i investicijski fondovi
Politika privatnosti | Korištenje kolačića | Mapa weba